Vedete din Romania

#Horia Brenciu adoptie #Horia Brenciu Toma #horia brenciu

Ce NU a spus pana acum Horia Brenciu despre adoptia fiului sau, Toma

Horia Brenciu si-a vazut visul cu ochii: anul trecut a devenit tatal unui baietel. Procedura de adoptie a durat 3 ani, dar asteptarea a meritat din plin! Iata ce nu a spus pana acum despre Toma!

„As zice ca am fost ajutati de Dumnezeu. Toata procedura a durat aproape trei ani. Toma a fost cu noi in tot acest timp si in rest nimic nu a contat. De fapt, ideea e ca poti trece prin orice, daca la capatul drumului te asteapta o minune”, a declarat Horia Brenciu pentru libertatea. ro.

Toma este rasfatatul celor trei fete ale familiei Brenciu ,Andreea, Maria si mezina Mia, dar si a sotiei cantaretului, Alice Dumitrescu. „Toma e tot un zambet, canta tot felul de cantece si are o privire tare galesa. Fetele se intrec in a-i gasi apelative precum Soarele meu, Zeus, ingeras. si lista poate continua, credeti-ma..”.

Pentru juratul de la „X Factor” , Toma a revolutionat toata caa, dupa cum marturisea in urma cu ceva ani cantaretul, despre aparitia unui baiat in familia sa.

„Toma ne-a intrecut orice asteptare. De la un an, de cand abia se tinea pe picioare, lovea mingea cu o precizie si o putere uimitoare. Zilele trecute, am inceput sa jucam badminton, iar cand mergem in parc ramane pe marginea terenului de baschet si urmareste vrajit mingea, care e prea mare pentru manutele lui, deocamdata. Urmeaza sa mergem la inot. Nevasta-mea il vrea poloist”, a declarat Horia Brenciu. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare