Vedete din Romania

#ozana barabancea #loredana groza #copilarie #radu valcan #adelina pestritu #nazbatii #vedete copilarie

Ce nazbatii faceau vedetele in copilarie

Chiar daca astazi sunt persoane publice si ar dori sa ascunda multe lucruri din trecut, vedetele nu au cum sa tina multe secrete. Cele mai intime momente sunt dezvaluite uneori chiar si de ei insisi. Copilaria vedetelor este una dintre perioadele care fascineaza pe toata lumea, in special pe tinerii adolescenti care iau anumite persoane publice drept un exemplu de viata si vor sa urmeze pasii pe care acestea i-au facut, din dorinta de a ajunge la fel de celebri ca ei.

Insa, la fel ca toata lumea, vedetele nu ascund lucruri iesite din comun si au o viata la fel ca un om obisnuit, insa intamplarile din viata lor capata o alta nuanta datorita statutului lor. Iata cateva dintre aventurile si nazbatiile pe care le faceau vedetele in copilarie:

1 Loredana Groza

Loredana Groza, una dintre cele mai apreciate cantarete din Romania, a avut o copilarie asemanatoare cu toti cei care au crescut in perioada comunista. Vedeta era innebunita dupa inghetata, insa lipsurile financiare nu le permiteau parintilor sa ii cumpere in fiecare zi.

Artista a recunoscut in cadrul unui interviu recent ca, pentru a-si cumpara delicioasa inghetata de la colt, fura bani de la parinti.

"Luam cate 3 sau 5 lei. Cand mama intreba unde sunt, ii spuneam ca fratele meu i-a furat. Luam banii pentru o cauza nobila: imi luam inghetata de 1 leu, de la colt", a povestit Loredana la Pro FM.

2 Adelina Pestritu

Realizatoarea TV Adelina Pestritu a marturisit ca a fost un copil tare rasfatat si ca facea foarte multe nazbatii cand era mica, insa cea mai grava dintre ele a fost in momentul in care era sa dea foc intregii case.

"Am facut o gramada de prostii cand eram mica. Era sa dau foc la casa de cateva ori, am daruit bijuteriile mamei unor prietene, i-am pus tatalui meu zahar in ciorba ...", a recunoscut Adelina Pestritu.


3 Radu Valcan

Realizatorul TV Radu Valcan visa inca din copilarie sa aiba o meserie banoasa si facea comert cu raci.

"Cand eram mic am avut o groaza de copci pe mana de la muscaturile racilor. Mergeam pe lacuri si prindeam raci, apoi ii vindeam la diverse restaurante... era un mod "taios", dar rapid de a face rost de bani", a dezvaluit Radu Valcan.

4 Ozana Barabancea

Un copil neastamparat a fost si cantareata Ozana Barabancea, care la varsta de 4 ani a fugit de acasa sa caute aur.

"Cea mai frumoasa si haioasa amintire e de la 4 ani, cand am fugit de acasa in chiloti si cu un sac in spate plin cu jucarii in cautarea Cuptorului de aur, crezand ca acolo gasesti aur la discretie."



Sursa foto: starsstreet.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare