Vedete din Romania

#andreea marin #catalin maruta #showbiz #meserii vedete #vedete intern #nicoleta luciu #mihai petre

Ce meserii ar fi avut vedetele daca nu ar fi fost celebre

Sunt cantareti, dansatori profesionisti sau prezentatori TV, ii cunoaste o lume intreaga si putini si-ar fi imaginat ca nu aceasta este meseria lor de baza. Afla cine sunt avocatii, contabilii, asistentele medicale sau tinichigiii auto din showbizul romanesc.

Catalin Maruta e avocat


Sursa foto: bzc.ro

Prezentatorul de la Pro TV spune ca nu ar muri de foame in cazul in care ar ramane fara emisiune. Are o afacere cu o casa de productie muzicala si, una peste alta, Andra castiga suficient de mult incat sa il poata intretine. Dar Maruta se poate intoarce si la meseria lui de baza. "As putea fi oricand avocat, am absolvit Facultatea de Drept, mi-am dat si definitivatul, deci am oricand drept de practica juridica", a marturisit Catalin Maruta pentru click.ro.

CITESTE SI:

Cele mai elegante vedete ale anului 2014
3 femei frumoase din showbiz care iubesc infractori
Bucatarul Antonio, pus pe jar de Teo. E ingrijorat ca...


Nicoleta Luciu e asistenta medicala

Sursa foto: libertatea.ro

Inainte sa debuteze in showbiz, bruneta a profesat ca asistenta medicala. Ea a lucrat doi ani la Chirurgie si trei ani la Terapie Intensiva. "Mi-a placut foarte mult acea perioada si foarte multi ani mi-a parut rau ca nu am continuat Medicina, ca sa termin. M-as fi facut medic pe Ambulanta sau pediatru sau neurolog", a spus Nicoleta pentru spynews.ro.

Andreea Marin e profesoara de informatica

Sursa foto: realitatea.net

Inainte de a ajunge vedeta de televiziune, Andreea Marin a predat pentru o scurta perioada informatica la Iasi. Insa a trecut usor de la cifre la vorbe, mai exact la jurnalism. Andreea crede insa ca ar fi putut ajunge un dascal bun: "Eram fie profesor de matematica - dupa Revolutie m-am indreptat catre Facultatea de Informatica, fie inginer".

Dan Negru este contabil

Sursa foto: libertatea.ro

Nici Dan Negru nu s-a nascut prezentator TV. "Pentru ca terminasem Liceul Economic, m-am angajat la Spitalul Babes din Timisoara, unde eram contabil. Prima mea slujba a fost cu peripetii, caci am gresit niste calcule si am fost retrogradat, pe un alt post, administrativ. Nu mi se potrivea deloc acest domeniu", a povestit vedeta Antenei 1.

Connect-R e tinichigiu auto

Sursa foto: libertatea.ro

Si Connect-R se poate reprofila oricand pentru ca artistul a deprins in liceu o meserie destul de banoasa. El a terminat specializarea tinichigerie auto, asa ca se poate apuca de indreptat table punand in practica ce a invatat in adolescenta.

Mihai Petre e analist politic


Sursa foto:cinemagia.ro

Mihai Petre este cunoscut drept unul dintre cei mai buni dansatori din Romania, insa putini stiu care este adevarata lui profesie. "Sunt analist politic. Nu credeti asta, nu? Serios, asta scrie pe diploma mea: analist politic", a marturisit Mihai pe vremea cand era jurat la "Romanii au talent".
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului