Vedete din Romania

# fiice andreea balan #andreea balan #bani

Ce lectie de aur le invata Andreea Balan pe fiicele sale: „Isi mai strang banutii lor”

Andreea Balan este o mamica extrem de dedicata si are grija ca fetitele ei sa inteleaga valoarea banilor, precum si valoarea obiectelor pe care le au. Vedeta se bucura de doua micute, Ela si Clara. Cele doua nu se zgarcesc la jucarii, ci doneaza din lucrurile pe care le au.

 

Andreea Balan: „Eu le explic ca mami munceste”

Andreea Balan munceste mult pentru a le oferi fiicelor ei tot ce isi doresc. Cu toate acestea, vedeta este vehementa atunci cand vine vorba despre un echilibru. Micutele sale au pusculite, astfel ca isi strang bani pentru a cumpara ce isi doresc:

„Mami saraca a muncit inainte sa vina ele pe lume, a muncit mult. Insa trebuie sa existe un echilibru pentru ca desi eu le rasfat, cum spui, eu le explic ca mami munceste, mami alearga si ca trebuie sa apreciem jucariile, sa nu le stricam ca alti copii poate nu au. Din cand in cand ele  mai fac cate un ghiozdanel pe care il dau cadou altor copii. Le ducem la Satele SOS sau facem ceva in acest sens si atunci ele apreciaza ceea ce au si nu vor creste niste fetite care cred ca li se cuvine totul”, a mai povestit Andreea Balan, care este de parere ca de la 6 ani, copiii trebuie responsabilizati din acest punct de vedere.

Ela intelege valoarea banului. La 6 ani. Ele deja au doua pusculite si in acele pusculite isi mai strang banutii lor. Ela acum si-a strans o suma de bani, ca a primit si de la buni, si de la mine, si de Craciun vrea sa-si ia anumite decoratiuni de brad. Vrea ea unele. Oricum as fi cumparat eu, dar vrea ea din banii ei si atunci o las. Se responsabilizeaza oarecum”, a zis Andreea Balan pentru Ego.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare