Vedete din Romania

#vacante vedete 2015 #vedete intern #showbiz #keo #andreea balan #smiley #dana rogoz

Ce fac vedetele dupa sarbatori. Vezi cum isi petrec primele zile din 2015!

De Craciun si de Revelion, vedetele au cu totul alt program decat oamenii obisnuiti. Munca lor este mai solicitanta ca oricand, iar recompensele financiare sunt si ele pe masura. Dupa sarbatori insa, incepe oficial concediul celebritatilor. Uite ce vor face cateva vedete de la noi in primele zile din 2015!

Andreea Balan

Muncitoare si ambitioasa, Andreea Balan a renuntat ani la randul sa plece in vacante cand programul i-a permis acest lucru, de dragul carierei. Insa dupa despartirea de Keo si inceperea unei relatii noi cu americanul Michael, cantareata si-a schimbat intru totul atitudinea fata de lucrurile care conteaza in viata. Prin urmare, Andreea si iubitul ei de peste Ocean isi incep anul 2015 intr-un concediu de vis, programat pe toata durata lunii ianuarie.

Dupa cele 8 concerte pe care Andreea Balan le va sustine in noaptea dintre ani, care ii vor aduce 20.000 de euro in cont, artista si iubitul ei vor pleca intr-un concediu romantic, de cinci stele, in orase pe care nu le-a vizitat niciodata.

"Vor pleca imediat dupa Revelion, iar prima destinatie este Egiptul. Urmeaza Hong Kong, Boracay, Bangkok, Phuket, iar acestea sunt doar cateva locuri din traseul stabilit. Vor sta numai la hotel, vor face shopping si se vor relaxa la soare. Abia la inceputul lunii februarie se intorc in tara", a declarat o sursa pentru Click.




Smiley

Zambaretul Smiley este si plimbaret la inceput de 2015. Cantaretul va pleca la brat cu frumoasa lui iubita, Raluca Netca, tocmai in Statele Unite ale Americii. Aceasta va fi prima lor vacanta peste Ocean si un prilej excelent sa se apropie si mai mult, departe de ochii indiscreti ai paparazzilor.




Cream

Claudia Pavel (Cream) nu mai numeste Romania "acasa", unde a venit de sarbatori, ci luminatul Los Angeles. In ianuarie, artista se intoarce in SUA, unde o asteapta partenerul ei de viata (fost sportiv) si baietelul pe care l-a adus pe lume impreuna cu acesta.




Keo

Ca sa ne arate tuturor ca Misty este noua femeile oficiala din viata lui, Keo isi va duce in ianuarie iubita in Elvetia, la parintii lui, pentru a petrece acolo cateva zile ca o familie mare si fericita.



Xonia

Dupa programul incarcat de sarbatori, Xonia urmeaza sa petreaca doua luni in Australia, la parintii sai, stabiliti acolo de mai multi ani.



Dana Rogoz

Frumoasa actrita va calatori, din data de 2 ianuarie, in Insulele Azore (la doua ore de Lisabona), alaturi de baietii ei preferati: sotul Radu si micutul Vlad.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare