Vedete din Romania

#smiley #corina caragea #amalia enache #vedete Paste #Andra si Catalin Maruta

Ce fac vedetele de Paste

Anul acesta, multe dintre vedetele autohtone vor sarbatori Pastele prin munca, altele mai norocoase si-au pregatit vacante exotice in strainatate. Acestea spun insa ca nu vor incalca traditia si vor ciconi traditionalele oua rosii, fie ca vor fi la munca ori in vacanta.

Una dintre vedetele norocoase care se vor relaxa departe de Romania in perioada Sarbatorilor Pascale este prezentatoarea TV Amalia Enache, care spune ca este primul an in care va petrece Pastele departe de satul sau natal.

"Anul acesta va fi un Paste atipic, cu o masa atipica. La Craciun am mai fost plecata, in Egipt intr-un an, in Thailanda am plecat altadata chiar in a doua zi de Craciun, dar Pastele eu il faceam an de an la biserica de piatra din deal, din satul meu natal si acasa. Anul acesta va fi diferit, va spun dupa daca a fost o idee buna", a marturisit Amalia Enache.


Nu la fel de norocoasa va fi insa si prezentatoarea stirilor sportive de la Pro TV Corina Caragea, care va munci de Paste.

"Anul acesta voi petrece Pastele in redactie, cu colegii. Facem de obicei masa mare si concurs de spart oua rosii", a declarat Corina Caragea.

Corina a marturisit, de asemenea, ca nu se ocupa cu prepararea bunatilor de Paste.

"Eu ma implic in devorarea bucatelor, nu in prepararea lor. Nu va fi insa una speciala, foarte diferita de restul meselor, pentru ca nu mananc miel", a recunoscut vedeta.



Smiley spune ca nu vede aceasta sarbatoare decat in sanul familiei, de aceea va pleca in orasul sau natal, Pitesti.

"Pastele il voi petrece alaturi de familie, la Pitesti, ca in fiecare an. Nu m-am gandit la iepurasi sau alte cadouri pentru ca respect aceasta sarbatoare pentru semnificatia spirituala si atat. Nu ma pot lauda ca sunt implicat in pregatirea mesei de Paste, dar va spun ca sunt implicat in consumarea ei", a marturisit cantaretul.



Andra si Catalin Maruta vor petrece si ei Pastele tot in familie si spun ca membrul cel mai fericit al familiei va fi micutul David, care abia asteapta sa ciocneasca ouale rosii.

"Anul asta David a ciocnit pentru prima oara oua vopsite, de Pastele catolic. Deci si-a facut antrenamentul deja. Si i-a placut foarte tare, tot alegea diverse culori. Cred ca abia asteapta sa ciocnim din nou oua rosii", a declarat Catalin Maruta.

Sursa foto: tustiai.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare