Vedete din Romania

#calvar #Zarug #Asia Express

Ce drama a trait Zarug, fost concurent Asia Express: „Mi-am facut singur viata un calvar”

Zarug a fost unul dintre cei mai indragiti concurenti de la Asia Express, tinand cont ca replicile sale spumoase au captat atentia telespectatorilor. Totusi, designerul a trait o adevarata drama atunci cand vine vorba despre viata amoroasa. El a vorbit despre momentele grele pe care le-a infruntat in trecut.

 

Zarug se bucura de o cariera frumoasa in domeniul modei, iar fanii Asia Express nu o sa poata uita prea curand de unele dintre cele mai amuzante momente in care acesta a fost protagonist. Designerul s-a decis sa discute despre problemele amoroase, explicand ca prima lui dragoste a fost una neimpartasita.

„Nu era vorba de dragoste neaparat. Era vorba de un baiat dintr-un oras de provincie, cu zero experienta in privinta afectelor, caruia ii daduse un alt baiat mai multă atentie decat altul, dar nu din punct de vedere sexual si bineinteles ca acel baiat provincial s-a indragostit prosteste si dupa care si-a facut viata un calvar.

Mi-am facut singur viata un calvar, îndragostindu-ma de cine care nu avea cum sa-mi raspunda sentimentelor pentru ca nu era in aceeasi schima. Demersul de a-mi schimba cu totul viata i-o datorez si acestui baiat, a facut-o si ca sa scap. Eram destul de fraier.”, a spus Zarug in emisiunea „In oglinda”, de la Kanal D.

De asemenea, simpaticul designer a punctat ca nu a avut curajul sa vorbeasca despre sentimentele sale, chiar daca impartasea o relatie de prietenie cu omul respectiv. Zarug a explicat faptul ca toti prietenii sai stiau ce trairi il framantau cu adevarat.

„Cum e orice tanar, foarte tanar, cu zero experienta, cand se indragosteste prima oara. Era simpatica toata dinamica aia. Nu era reciproc sentimentul ca sexualitate vorbind, dar sufleteste era o apropiere foarte simpatica.

Am petrecut foarte mult timp împreuna. Cred ca eu am gresit, cumva sau amândoi. Eu nu am avut curajul in ceea ce-mi doresc, iar pe el îl flata atentia. Nu i-am spus niciodata ca-l plac, dar stiau toti prietenii.”, a adaugat el.

Ulterior, Zarug s-a mutat la Paris, unde a studiat. Acesta s-a hotarat sa ofere o noua sansa povestilor de iubire, insa nu a avut succes nici de aceasta data. El a avut o relatie toxica, iar legatura s-a incheiat dupa un an.

„Incepuse simpatic, a durat un an, dar eu nu o pot considera relatie. Eu pe baiatul ala care facea crize de isterie l-am folosit ca sa-l uit pe celalalt. El era chinez, ne-am cunoscut prin colegii de scoala.”, a explicat Zarug.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare