Vedete din Romania

#vedete intern #romanii au talent #showbiz #mihaela radulescu

Ce de bani ia Mihaela Radulescu pentru a fi "rea" la "Romanii au talent"!

Si-a pus o tara intreaga in cap din cauza gesturilor scandaloase pe care le-a facut, dar si a comentariilor rautacioase la adresa concurentilor, insa pare sa merite. Mihaela Radulescu incaseaza bani frumosi pentru fiecare editie a show-ului "Romanii au talent".


Potrivit wowbiz.ro, in jur de 10.000 de euro ar incasa Mihaela Radulescu pentru prestatia ei ca jurat in fiecare dintre editiile show-ului de talente. Dupa calculele jurnalistilor, pentru un sezon intreg de "Romanii au talent" ea este remunerata cu o suma care ajunge la circa 100.000 de euro.



Suma se justifica probabil daca tinem cont de audiente uriase facute de prima editie a emisiunii-concurs. Nu mai putin de 5 milioane de romani au privit spectacolul dat de concurenti, dar si scenele care au starnit valva si a caror protagonista a fost aceeasi Mihaela Radulescu. Iar amenzile pe care le risca Pro TV sunt pe masura audientelor.




Pana acum, opt plangeri au fost depuse la Consiliul National al Audiovizualului din cauza comportamentului Mihaelei Radulescu. Reclamatiile sunt legate atat de reactia fostei prezentatoare TV cand i-a spus unei fete de 14 ani ca este prea grasa, dar si cu privire la miscarile sale lascive de dans, informeaza paginademedia.ro. Astfel, postul ar putea fi sanctionat cu o amenda de pana la 100.000 de lei.

CITESTE SI:
Cum poate o supa aparent sanatoasa sa contina mai mult zahar decat o ciocolata
Dolce & Gabbana, in mijlocul unui scandal sexual
Ce pasiuni ciudate au vedetele, in timpul liber

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului