Vedete din Romania

#avere Oana Zavoranu #Marioara Zavoranu deces #vedete intern #oana zavoranu #showbiz

Ce avere uriasa va mosteni Oana Zavoranu si pe ce are de gand sa o cheltuiasca

Marioara Zavoranu a murit azi-dimineata! In urma cu cateva zile, mama Oanei Zavoranu a recunoscut ca averea ei este evaluata la suma de 60 de milioane de euro, bani care vor ajunge toti la fiica ei, nu la fratele sau, asa cum bruneta a speculat.

„Si practic averea... Pai nu am decat un singur mostenitor. Pai ce sa mai... E vorba de cateva magazine. Cateva magazine, un depozit. Nu, nu mi-am facut inca testament, pentru ca nu am de ce sa fac, nu ii ramane decat ei. Nu are dreptul, frate, nimeni altcineva, decat daca eu fac anticipat”, a marturisit Marioara Zavoranu saptamana trecuta pentru WOWbiz despre averea ei care se ridica la 60 de milioane de euro.

Oana Zavoranu si-a planificat deja averea. "Vreau sa imi fac o casa de productie pentru a face filme sau poate imi fac vreo televiziune, cine stie. O sa imi iau niste masini smechere, un Lamborghini Gallardo, ceva de genul. O sa imi fac alte imbunatatiri la corpul asta, desi sunt in continuare, tanara, frumoasa si arat bine. Oricum, am ce sa fac cu ei", a spus Oana la WOWbiz.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare