Vedete din Romania

#avere Andrei Gheorghe #deces Andrei Gheorghe #andrei gheorghe

Ce avere avea Andrei Gheorghe si cine sunt mostenitorii acesteia

Andrei Gheorghe a lucrat pentru o scurta perioada consilier pe probleme de comunicare in ministerul Finantelor in anul 2010, motiv pentru care a fost nevoit sa completeze o declaratie de avere, potrivit click.ro.

Potrivit declaratiei de avere, jurnalistul detinea trei terenuri impreuna cu familia, situate in Voluntari, Snagov si Poiana Campina, o casa in Voluntari si obiecte de arta in valoare de 31.000 de euro.

La mai putin de doua luni de la inceputul colaborarii cu Sebastian Vladescu, Andrei Gheorghe a renuntat la postul din ministerul de Finante si s-a intors la ceea ce ii placea lui cel mai mult sa faca, radio si tv.

Din pacate, fostul jurnalist s-a stins din viata luni seara, la varsta de 56 de ani. Acesta a fost gasit de ingrijotorul casei, decedat in baia locuintei sale din Voluntari.

De funerarii se ocupa Andrei Gheorghe fosta sotie a acestuia. Petruta Gheorghe si copiii jurnalistului s-au ocupat de toate precedurile premergatoare inmormantarii si vor ridica in urmatoarele ore de la IML sicriul cu trupul neinsufletit al omului de radio si tv. Tot ei vor fi probabil si mostenitorii averii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare