Vedete din Romania

#case Simona Halep #Simona Halep avere #vedete intern #simona halep #showbiz

Ce avere a strans Simona Halep din tenis

Simona Halep a strans in ultimii ani milioane de euro si nu a uitat sa iti rasplateasca parintii si rudele pentru ajutorul financiar pe care i l-au dat pana sa ajunga la aceasta performanta. 

Pentru a le arata recunoasterea, Simona le-a ridicat rudelor mai multe vile si case, care se intind pe doua strazi. 

Bunicii si parintii i-au descoperit talentul la patru ani, cand ea batea mingea in peretele vecinului si, de atunci, au promis ca vor face orice sacrificiu pentru ca Simona sa joace la nivel international. La inceputul carierei, tatal si unchiul sportivei si-au vandut afacerea pentru a avea bani de turnee.

„Noi suntem foarte uniti. Ei sunt doi frati, Stere si cu Iancu (n.r. tatal si unchiul Simonei) si ei lucreaza impreuna de cand erau mici. Eu am patru copii, pe ei si doua fete. Multumesc lui Dumnezeu ca se impaca foarte bine. Noi suntem de la Stejaru. Pe fete le-am maritat acolo. Si Stere tot de acolo a luat nevasta. Am opt nepoti si opt stranepoti. Am venit in Constanta imediat dupa Revolutie, am luat casa asta de la niste turci”, a povestit bunica tenismenei.

Familia Halep, originara din comuna Stejaru, judetul Tulcea, a venit la oras, in Constanta, chiar la Revolutie. Maia si Papu au gasit o casa batraneasca aproape de malul marii, intr-un cartier central, pe care au cumparat-o imediat. La scurt timp, dupa ce s-a insurat, Stere Halep a ridicat o casa, pe aceeasi strada, fix langa mama lui. Tot acolo, pe strada mai locuiesc cativa verisori si unchi de-ai Simonei, deci efectiv tot cartierul este al „clanului” Halep. In semn de recunostinta pentru toate sacrificiile facute de ai ei, in momentul in care a inceput sa stranga bani din tenis, Simona sa ar fi contribuit la constructia sau renovarea si modernizarea fiecarei case in parte.

Cum era de asteptat, sportiva va avea si casa ei pe strada familiei, o vila pe care o construieste la cateva numere distanta de locuinta bunicilor care au crescut-o, a parintilor si a celorlalte rude. Apropiata de fratele ei, Nicolae, jucatoarea ii construieste si lui o locuinta, tot in apropiere, la o strada distanta. Dupa spusele vecinilor, Halep a cumparat doua case si terenurile aferente in urma cu trei ani, pe care le-a darmat, iar in 2015 a pornit constructia propriei vile, noteaza libertatea.ro. 
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului