Vedete din Romania

#fiica Andreea Marin #divort Andreea Marin #Tuncay Ozturk #andreea marin

Ce a spus fiica Andreei Marin despre divortul de Tuncay

Invitata la emisiunea Andreei Esca de la Europa Fm, Andreea Marin a facut cateva marturisiri in premiera vizavi de relatiile sale si de despartirea de ultimul sau sot. Ea a precizat inclusiv ca nu si-ar fi dorit sa se casatoreasca cu Tuncay, insa a facut-o pentru ca acesta isi dorea foarte mult acest lucru. 

Surprinzator, Violeta, fiica Zanei, i-a fost cel mai mare sprijin in tot acest timp. Ea nu doar ca nu a fost afectata de separare, ci isi incurajeaza mama in fiecare zi. 

„Era mică, eu şi Ştefan am avut grijă să nu sufere când am divorţat. Contează foarte mult acest copil pentru noi. Se simte iubită de ambele părţi. Nici acum nu i-a fost greu. A avut în Tuncay un prieten, dar nu a fost tatăl ei, aşa că nu a fost greu. Mi-a spus „Mami, vei vedea că pe viitor ai să întâlneşti mulţi bărbaţi care or să aprecieze ce eşti tu cu aevărat”. I-am spus că nu e cazul să vorbim acum despre asta, că nu mă pot gândi la altceva. „Dar ce mami? Dacă e drăguţ...”.”, a mai spus Andreea Marin.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare