Vedete din Romania

#gina pistol #smiley #sarcina

Ce a facut Gina Pistol in fiecare zi cand era insarcinata. Smiley a dezvaluit totul

Gina Pistol si Smiley se bucura de o viata minunata. Cei doi au fost binecuvantati cu o fiica superba, Josephine. Totusi, nu totul a fost lapte si miere din prima clipa. Sansele ca prezentatoarea de televiziune sa ramana insarcinata erau foarte mici, insa iata ca dorinta i s-a indeplinit in cele din urma.

 

Smiley si Gina Pistol au participat intr-un podcast, in care au vorbit despre cum au fost ajutati de divinitate, chiar si atunci cand totul parea imposibil. Cantaretul a vorbit despre puterea pe care o au rugaciunile.

„Sa stiti ca treburile acestea cu rugaciunea si puterea cuvantului sunt adevarate. Pentru ca sunt o gramada de oameni pe care ii vezi – speakeri motivationali, preoti, samani – care iti spun despre aceleasi lucruri: puterea cuvantului, puterea rugaciunii, puterea credintei. Acestea sunt niste lucruri care nu trebuie luate in ras. Iar oamenii care spun ca sunt doar vorbe goale, ar trebui sa se gandeasca de doua ori inainte sa vorbeasca.

Mi-a scris acum ceva timp un baiat pe internet, mi-a lasat un comentariu rautacios – ‘Cum reusesti tu? Esti si netalentat si nu stiu cum… Cum ai reusit tu sa ai succes? Si i-am raspuns – ‘Eu ma rog in fiecare zi, poate ar trebui sa incerci si tu!”,  a spus el.

De asemenea, cantaretul a punctat ca partenera lui, Gina Pistol, s-a rugat in fiecare zi in timpul sarcinii.

„Si intr-adevar asa este. Gina s-a rugat in fiecare zi a sarcinii ei. Si nu pe repede inainte, rugaciune de 40 de minute. Si trebuie sa si intelegi cum sa faci rugaciunea. Dar sunt lucruri foarte adevarate. Este foarte important sa ai credinta cu adevarat, nu doar asa… Avem atatea exemple. Minunile pe care le vedem nu sunt intamplatoare. Sunt oameni care au credinta si fac sacrificii pentru ceea ce cred. La fel e si cu succesul, cu absolut tot.”, a adaugat Smiley.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare