Vedete din Romania

#showbiz #catinca roman #vedete extern #scandal Catinca Roman #furt Catinca Roman #cleptomana Catinca Roman

Catinca Roman, acuzata din nou de furt! A plecat cu banii clientelor?

Un scandal monstru s-a iscat in showbiz. Catinca Roman, fiica fostului prim-ministru Petre Roman, este acuzata din nou de furt. O fosta prietena si colaboratoare de-ale creatoarei de moda o acuza ca a disparut cu banii clientelor care comandasera tinute la atelier. Designerul neaga acuzatiile

"Este cleptomana"


Sursa foto: viva.ro

Luna trecuta, Catinca Roman a ramas fara atelier si s-a vazut nevoita sa suspende munca pentru noua sa colectie de haine din cauza neintelegerilor cu femeia care ii era asociata la atelierul de design. Denisa, proprietara atelierului, o acuza pe Catinca de furt si sustine ca ea a fost cea care a dat-o afara pe creatoarea de moda pentru ca nu isi facea treaba.

"Catinca Roman a fost data afara de mine, fiind angajata cu carte de munca la firma mea, unde nu a facut absolut nimic: nicio pregatire si nicio colectie. A incasat in fiecare luna un salariu fix din februarie si acum o luna a fugit cu banii de la cliente si cu piele in valoare de 3.000 de euro. Atelierul este facut de mine in totalitate, ea nu a venit cu nimic. Oana trebuia sa vina sa plateasca aproximativ 2.000-3.000 de lei, cheltuieli cu accesorii si mana de lucru si nu a venit cu niciun ban. Asa au fost crescute: ca totul li se cuvine! Suntem convinsi ca este cleptomana", a declarat, pentru spynews.ro, Denisa, patroana firmei.

Sursa foto: www.expresspres.ro

CITESTE SI:

Regele Mihai I a castigat toate procesele cu statul si a ajuns in topul milionarilor
Vedetele, prada usoara pentru hoti. Celebritatea ii atrage pe escroci ca un magnet
5 vedete care au vazut moartea cu ochii. La propriu!

 


Catinca Roman se apara si sustine ca nimic nu este adevarat. "Tinand cont ca lucram ca angajata, nu vad cum as fi putut incasa banii fara chitanta. Sora mea si-a cumparat absolut toate materialele si accesoriile pentru rochia de mireasa, iar doamna respectiva s-a oferit sa ii fac rochia Oanei in atelierul ei, pentru reclama", a povestit Catinca.

A mai fost acuzata de furt


Sursa foto: catinca-roman.allby.ro

Nu este pentru prima data cand Catinca Roman se afla in centrul unui asemenea scandal. In urma cu cinci ani, creatoarea de moda a fost acuzata ca a furat 15.000 de euro de la Dan Coma, sotul designerului Doina Levintza. "A sunat-o si i-a spus ca a fost surprinsa de camere video in timp ce lua banii din birou. Din cate stiu, Catinca a inapoiat intreaga suma", a declarat atunci, pentru cancan.ro, Doina Levintza.

Si cantareata Corina a declarat atunci ca a fost la un moment dat victima Catincai Roman. Cele doua au fost impreuna la un shooting, iar dupa ce si-au terminat treaba, Corina a observat ca-i lipseste portofelul din geanta si a considerat-o vinovata chiar pe creatoarea de moda.

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare