Vedete din Romania

#pret mihai traistariu #concert mihai traistariu #pret concert mihai traistariu #mihai traistariu

Cati bani cere Mihai Traistariu pentru a sustine un concert. "Mi-am fixat pretul"

Mihai Traistariu nu se fereste sa vorbeasca despre banii pe care ii cere pentru un concert de 45 de minute. Artistul spune ca si-a fixat un pret si ca este negociabil doar pentru Constanta.

Desi este una dintre cele mai bune voci masculine din Romania, Mihai traistariu a avut de multe ori probleme financiare si nu a ezitat sa vorbeasca despre acest lucru. Recent, artistul a dezvaluit cati bani obtine in urma unui concert.

„Onorariul meu a ramas acelasi, dupa Eurovision, mi-am fixat pretul la 1.500 de euro, pentru un recital de 45 de minute. E pretul meu, dar ma mai inteleg cu omul. Daca spectacolul este la Constanta, orasul in care locuiesc, mai las din pret, pentru ca nu ma deplasez, dar, daca merg la Timisoara, tin mortis sa iau 1.500 de euro, plus TVA, pentru ca avem factura. Cum e si firesc, insa, de Revelion, mai crestem pretul. Organizatorii trebuie sa inteleaga faptul ca noi, artistii, ne stricam noaptea de Revelion, ca nu petrecem. Daca tot ne sacrificam sarbatorile, macar sa reusim sa luam mai mult. Ori stai in familie, ori mergi si canti pe bani ca lumea”, a declarat cantaretul pentru Impact.ro.

De Revelion, Mihai Traistariu va canta in Bulgaria, urmand sa castige 6.000 de euro. „Am avut noroc cu bulgarii astia, m-am legat de doua veri incoace de ei, am cantat vara, in aer liber, sunt multi turisti romani acolo, au incins hora, asa ca repertoriul meu merge bine. S-au lipit de sufletul meu, iar de Revelion voi canta la trei resorturi din Bulgaria, pentru 2.000 de euro la fiecare concert, plus TVA”, a mai spus artistul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului