Vedete din Romania

#oana zavoranu #avere #galerie

Cati bani a facut Oana Zavoranu in 2021. Vedeta s-a imbogatit cu afacerea ei

 

Oana Zavoranu a dat lovitura in afaceri in 2021. Vedeta s-a imbogatit anul trecut si a facut o suma uriasa de bani din clinica medicala pe care a deschis-o. Desi s-a retras de micul ecran, Oana Zavoranu se poate lauda cu sume frumusele castigate anul trecut. Ea a reusit sa stranga o avere frumusica din clinica.

Desi afacerea ei nu este una noua, ci de cativa ani, in 2021 Oana a investit in clinica ei si a reusit sa produca profituri uriase.

Oana Zavoranu a disparut, in ultima vreme, de pe micul ecran, admiratorii sai putand sa ii urmareasca videoclipurile postate pe canalul sau de YouTube. Cu toate ca nu mai are niciun contract cu vreo televiziune din Romania, vedeta a avut un an cu castiguri fabuloase. Bruneta s-a lansat din afaceri si a reusit sa stranga o adevarata avere dupa ce si-a deschis propria clinica.

„Pentru ca, zic eu, am fler si stiu ce trebuie sa fac ca sa mearga lucrurile bine, am ajuns sa fac o cifra frumoasa de afaceri si se poate verifica. (…) Anul trecut, adica anul acesta, am avut o cifra de afaceri de 3 milioane de euro.

Din aceasta cifra de afaceri, castigul meu este undeva la un milion si un pic de euro, bani curati”, a marturisit Oana Zavoranu la Xtra Night Show, emisiune difuzata la Antena Stars.

„Sunt bani facuti corect, cinstit, munciti, nu furati. Sunt bani facuti intr-o clinica in care oamenii sunt foarte multumiti de serviciile pe care le oferim.”, a mai zis vedeta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare