Vedete din Romania

#Adelina Pestritu sarcina #Adelina Pestritu dieta #adelina pestritu

Cate kilograme s-a ingrasat Adelina Pestritu in cele 4 luni de sarcina

 

Adelina Pestritu s-a ingrasat 3 kilograme de cand a aflat ca va deveni mamica. Bruneta marturiseste ca nu se abtine de la mancare, dar nici nu exagereaza, desi iubitul este mare amator de dulciuri si bauturi carbogazoase.


„Bebe este la locul unde trebuie sa fie. Am o bluza mai larga, care sa nu-mi lase la vedere kilogramele. Ma duc la sala dar sa stii ca totusi am luat trei kilograme. Le-am pus in zona burticii, acolo unde bebelusul si-a facut cuibusor si se simte foarte bine. La 152 de grame cred ca este spre mandarina asa, nu? S-ar putea sa fie si cat o portocala chiar”, a amintit vedeta.

Dieta Adelinei Pestritu pe timpul sarcinii

 

 

 „Virgil (n.r. logodnicul ei) este mare amator de dulciuri si sucuri acidulate, iar eu incerc sa ma abțin pentru ca sta toata ziua in jurul meu si ronțaie, iar la mine se va si vedea daca voi face lucrul asta. Ideea e ca eu mananc de toate. Nu m-am reținut de la nimic, dar nici nu exagerez. N-am inceput cu pofte de gravida: vreau sarmale, vreau ciorba, nu stiu ce salate complicate. Nu. Vreau sa mananc sanatos si sa nu exagerez nici cu dulciurile, cu nimic. Sa am un stil de viața sanatos, sa merg la sport in continuare, sa fac masaje. Am renunțat la tratamentele corporale pentru ca nu sunt indicate pe perioada sarcinii”, a mai adaugat ea.

Adelina Pestritu vrea sa nasca natural

 

„Zilnic ma gandesc la asta si astazi zic ca m-am hotarat si nasc natural, incerc cel puțin, maine ma razgandesc si zic ca nu stiu daca o sa pot ca eu sunt micuța in bazin, dar zic sa nu ma gandesc la ce e mai rau. Sunt nehotarata. Important este ca bebelusul sa fie sanatos si sa fie nascut asa cum trebuie. Medicul care ma supravegheaza pe perioada sarcinii mi-a spus sa mai asteptam si o data ce ajung in ultimele luni de sarcina atunci sa ne hotaram. E important sa fie bebelusul bine. Eu nu mai contez in situația asta. Cu siguranța daca o sa-mi spuna sa nasc natural, o sa uit si de durere si de tot. Pe Virgil nu o sa-l iau cu mine in sala. O sa-i povestesc dupa”, a spus Adelina Pestritu pentru libertatea.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului