Vedete din Romania

Cate Blanchett a nascut un baietel

Actrita australiana Cate Blanchett , castigatoare a unui premiu Oscar, a nascut cel de-al treilea copil al sau, un baietel care a primit numele de Ignatius Martin, relateaza Compact.

Atat mama cat si copilul se simt foarte bine dupa nasterea ce a decurs normal, conform medicilor australieni. Blanchett si Andrew Upton mai au impreuna doi baieti, Dashiell John, 6 ani si Roman Robert, 3 ani. Ignatius Martin Upton cantareste 3,6 kg si este, conform medicilor, perfect sanatos.

In varsta de 38 de ani, si sotul ei, dramaturgul Andrew Upton, mai au impreuna doi copii, ambii baieti. Cate Blanchett este detinatoarea unui premiu Oscar pentru cea mai buna actrita in rol secundar, obtinut in 2005 pentru interpretarea lui Katharine Hepburn in pelicula Aviatorul, de Martin Scorsese.

Actrita urmeaza sa apara pe marile ecrane in partea a patra a seriei Indiana Jones , alaturi de Harrison Ford, care va avea avanpremiera mondiala la Festivalul de film de la Cannes , pe 18 mai.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului