Vedete din Romania

Catalin Maruta si Andra nu au stabilit detalii legate de nunta

De cand si-a anuntat intentia de a se casatori cu iubita sa, cantareata Andra, prezentatorul Pro TV, Catalin Maruta, s-a trezit bombardat cu tot soiul de informatii false legate de organizarea evenimentului, povesteste Cancan.

Printre cei care si-au asumat rolul de amfitrioni ai nuntii lui Catalin si a Andrei se numara si patronul unui complex turistic din judetul Gorj , "Jalesul", care pretinde ca tatal vedetei Pro TV, a rezervat localul, in urma cu aproape trei luni.

"Nu am auzit niciodata de popasul asta. Mi se pare ca exista multa lume care incearca sa-si faca publicitate pe seama nuntii mele. Nu doar ca nu am facut nici o rezervare , dar, in acest moment, nici macar nu putem vorbi despre niste planuri, intrucat nu am stabilit nimic definitiv", a declarat acesta.

Catalin Maruta a admis ca a luat in considerare data de 23 august pentru nunta sa, insa nu e nimic batut in cuie. Se pare ca, inainte de a se casatori, prezentatorul Pro TV si iubita lui, Andra, intentioneaza sa finalizeze lucrarile de reamenajare a casei pe care si-au achizitionat-o la Cernica.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului