Vedete din Romania

# catalin maruta salariu #catalin maruta

Catalin Maruta, marturisiri despre salariul sau. Cati bani a castigat

Catalin Maruta este unul dintre cel mai bine platiti prezentatori din Romania. Acesta a si facut recent marturisiri despre sumele pe care le-a incasat de la anumite televiziuni.

“După şase luni de Realitatea, dintre care trei am făcut emisiune şi alte trei în care nu mai începea emisiunea, dar eu îmi luam un salariu lună de lună, m-am dus la el şi i-am spus că nu mai sunt fericit şi că nu-mi place ce fac”, a povestit prezentatorul de divertisment într-un interviu pentru DigiFM.

El a mai marturisit ca imediat dupa ce s-a hotarat sa parasească Realitatea TV i-a inapoiat lui Sorin Ovidiu Vintu toate cele 6 salarii.

"Acolo câştigam foarte mulţi bani. Şi ce crezi că am făcut? Banii pe care i-am primit de la Realitatea au fost nişte bani de care nu am vrut să mă ating. Simţeam că nu e locul meu, că poate fac ceva greşit. Nu aveam o siguranţă sau o deschidere. M-am dus la bancă şi am trimis toţi banii înapoi. M-am dus la Vîntu şi i-am zis: şase luni de zile mi-aţi dat un salariu pe care nu l-am meritat pentru că eu nu am făcut absolut nimic. Patru luni am stat degeaba şi două luni jumate am stat numai în breaking news-uri. Aşa am plecat de-acolo şi am revenit la Tonomatul de pe doi”, a povestit Cătălin Măruţă.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului