Vedete din Romania

#catalin maruta #concurenta #happy hour #acces direct

Catalin Maruta, intimidat de schimbarea de la "Acces Direct"?

Intors la serviciu dupa o vacanta prelungita, Catalin Maruta , prezentatorul emisiunii "Happy Hour", a acceptat sa vorbeasca in premiera despre schimbarile produse la "Acces Direct".

Astazi, emisiunea Happy Hour de pe Pro TV va da startul celui de-al treilea an de emisie. Ca un adevarat profesionist, Catalin Maruta s-a interesat inainte si de ce schimbari s-au mai produs intre timp precum si de concurenta.

Ceea care i-a atras atentia intr-un mod deosebit moderatorului a fost schimbarea din emisiunea "Acces Direct" de pe Antena 1, mai exact inlocuirea lui Madalin Ionescu cu Simona Gherghe . Care este parerea lui Maruta cu privire la aceasta schimbare?

"Eu nu vad schimbarea de la Antena 1 ca pe o `veste` de vreun fel pentru mine, pentru ca noi vom face acelasi lucru in continuare, indiferent ca emisiunea respectiva ar fi prezentata de Madalin, de Simona sau de Jay Leno. Nu trag cu ochiul in gradina lor, le doresc succes, la modul colegial. Competitia din mass-media e ca un sport, e nevoie de fair-play in primul rand", a declarat Catalin Maruta pentru ziarul Click!.

Cu toate acestea, Maruta nu s-a abtinut sa nu arunce cateva intepaturi cu privire la noul format "Acces Direct" pe care vrea sa-l adopte Simona Gherghe .

„De la un moment incolo, nimeni nu mai inventeaza apa calda, e un lucru stiut ca unii copiaza sau, ma rog, se inspira, dar daca e sau nu cazul lor, asta nu e problema mea. Noi avem, in primul rand, grija noastra, e important sa fim noi originali. Daca noi stim ca nu copiem pe nimeni, asta e important. Cine ne copiaza pe noi intra in categoria subiectelor carora eu, personal, nu prea le dau atentie", a mai adaugat vedeta.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare