Vedete din Romania

#catalin maruta #andra

Catalin Maruta, despre momentul in care s-a mutat cu Andra. Ce a adus cantareata in casa lui

Andra si Catalin Maruta formeaza un cuplu de foarte multi ani, astfel ca fanii ii admira si vor sa afle cat mai multe detalii despre cei doi. Acestia și-au intemeiat o frumoasa familie si se bucura de doi micuti, Eva si David, care sunt extrem de activi pe retelele de socializare, spre bucuria admiratorilor.

 

Catalin Maruta, despre ce a adus Andra cand s-au mutat impreuna

Catalin si Andra Maruta sunt la fel de indragostiti ca in prima zi si au reusit sa treaca peste orice moment greu. Cei doi traiesc o poveste de dragoste minunata. Acestia au trecut prin mai multe etape impreuna, de la o dragoste timida, infiripata in tinerete, la a reusi sa isi intemeieze o familie.

Cunoscutul prezentator de televiziune a marturisit ce s-a intamplat in momentul in care s-a decis ca artista sa se muta in garsoniera in care locuia in trecut. Se pare ca Andra a venit cu un geamantan, o veioza si un tablou, fiind hotarata sa inceapa o viata in adevaratul sens al cuvantului alaturi de alesul ei.

„Mi-am dat seama ca are tot ce-mi doresc la o femeie. Imi aduc aminte cum a fost mutatul. Cand eu stateam in garsoniera mea, Andra statea cu parintii in Bucuresti si tot planuiam sa locuim impreuna. Cand m-am intors de la munca, Andra era acasa si foarte hotarata. Cu un geamantan, o veioza si un tablou.”, a povestit Catalin Maruta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare