Vedete din Romania

#lucia bubulac #poker #catalin crisan

Catalin Crisan pierde noptile jucand Poker

Catalin Crisan a dezvaluit pasiunea sa ascunsa: Pokerul! Cantaretul pierde nopti si bani pentru a juca carti si chiar a ajuns sa participe la campionate nationale.

Solistul a explicat ca Pokerul nu a devenit niciodata o obsesie atat de mare incat sa piarda sume importante de bani, dar pierde noptile jucand cu prietenii.

"Este o pasiune pe care o am de mult timp, dar care nu m-a dus niciodata in pragul falimentului. Cea mai mare suma castigata a fost 1.200 de lei, iar cea mai mare pierduta 1.000 de lei. Cumva, sunt pe zero. Oricum, intotdeauna plec de la premiza ca banii pe care-i joc sunt din start pierduti, de aceea nu ajung niciodata sa-mi bag unghia in gat sau ma imprumut", a declarat Catalin pentru Click!

Cantaretul viseaza la o cariera internationala de jucator profesionist, insa ultima prestanta la campionat mondial de Poker nu a fost foarte buna.

"Nu am castigat, mi-a mers foarte prost. De multe ori visez la ziua in care voi da lovitura, sa ma vedeti pe Eurosport cu teancurile de bani in brate, dar revin repede cu picioarele pe pamant", a mai povestit Crisan .

 

Citeste si

Catalin Crisan a ramas fara haine dupa ce a slabit 14 kg

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului