Vedete din Romania

#catalin crisan #relatie #lucia crisan

Catalin Crisan, indragostit si optimist

Artistul Catalin Crisan iubeste din nou. Invitat in emisiunea "Happy Hour" moderata de Maruta, solistul a marturisit faptul ca este implicat intr-o noua relatie, la doar trei luni de la divortul de Lucia Bubulac , fosta lui sotie.

Noua cucerire a lui Catalin se numeste Alina si este cadru medical, la fel cai si Lucia.

"Suntem indragostiti foarte mult. Sper sa fie o relati de bun augur, ii multumesc lui Dumnezeu ca a aparut atat de repede in viata mea. Uite ca mai pot iubi. Sunt foarte optimist si vizavi de cariera, si de aceasta relatie. Imi place la ea spontaneitatea, inteligenta, pozitivismul", a declarat Crisan , citat de Libertatea.

In timp ce fostul ei sot se bucura de iubire si afectiune in bratele medicului dermatolog Alina, Lucia Bubulac, ex Crisan, marturiseste ca momentan nu i-a trecut prin cap sa-si refaca viata, dragostea copiilor ei fiindu-i de ajuns.

De altfel, Lucia nici nu stia de noua cucerire a lui Catalin. Desi locuiesc inca sub acelasi acoperis, cei doi fosti soti habar n-au unul de celalalt. Astfel, Lucia a fost nevoita sa afle din presa cu cine umbla Crisan.

"Nu ma preocupa subiectul. Am aflat azi (n.r.- luni) din Cancan despre noua iubita a fostului meu sot. Este liber sa-si gaseasca fericirea. M-as bucura sa fie iubit si fericit", a declarat aceasta pentru publicatia Cancan. "Nu ma preocupa sa-mi gasesc alinarea, imi ajunge dragostea celor doi copii deocamdata", a mai completat Lucia Bubulac pentru aceeasi publicatie.

Noua vedeta a postului B1 TV, impreuna cu cei doi copii ai ei, Daria (9 ani) si Raris (6 ani), va parasi vila din Berceni peste aproximativ o luna, cand noul apartament in care vor locui va fi gata.

Citeste si:

Catalin Crisan si-a dus noua iubita la teatru

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare