Vedete din Romania

#catalin botezatu

Catalin Botezatu: "Sufar de oboseala cronica"

Catalin Botezatu pune cariera pe primul loc. Munca ii afecteaza insa sanatatea si viata sexuala.

"Anul acesta am muncit enorm, am multe afaceri in Italia, unde trebuie sa fiu prezent saptamanal la evenimente de moda, am avut si emisiuni, chiar nu am cand sa ma ocup de mine. Nici macar de sex nu mai am timp, dar nici chef, de vreo doua luni. Ajung acasa, fac un dus si adorm bustean, asta cand apuc un somn mai lung, de cateva ore!", a declarat Catalin pentru Click!.

In 2010, Catalin Botezatu a participat la emisiunile "Dansez pentru tine" si " Burlacul ", pentru care a fost platit foarte bine, insa stresul adunat de la munca in televiziune si in moda i-a afectat puternic sanatatea.

"Zilele trecute mi-am facut o serie de analize amanuntite, iar doctorii de la trei cabinete particulare, dar si specialistii in cardiologie de la celebrul spital din Targu Mures mi-au spus ca sufar de oboseala cronica . Inima a luat-o razna si, din cauza tensiunii oscilante, risc sa imi pocneasca oricand o vena la cap!", a mai spus Catalin Botezatu.

Designerul a suferit de-a lungul anilor mai multe probleme de sanatate, pe care le-a tinut secrete. In urma cu 18 ani, Bote a fost operat in SUA dupa ce a aflat ca sufera de cancer la colon .

"Mi se dadusera putini ani de trait. A fost un cancer urat, iar in situatia in care el ar recidiva mi-ar fi fatal", a declarat Bote pentru revista OK!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului