Vedete din Romania

#nasi #altar #bianca dragusanu #catalin botezatu

Catalin Botezatu si Bianca Dragusanu ajung in fata altarului

Bianca Dragusanu si Catalin Botezatu vor ajunge in fata altarului insa nu pentru a se casatori ci pentru a fi nasii de botez ai copilului Marei Banica. Lucrul acesta i-a cam rascolit putin pe cei doi.

Mara Banica a fost invitata in emisiunea lui Dan Capatos , unde asistenta este nimeni alta decat Bianca Dragusanu. Mara a pasit in studio cu un cadou pentru viitorii ei nasi. Bote si Bianca au primit astfel in dar o poza prelucrata care-i infatisa goi, batrani si unul in bratele celuilalt. Femeia a marturisit ca isi doreste foarte mult ca vestitul cuplu sa se impace.

Singura sansa sa ii fac sa se impacea fost sa fac un copil" a declarat Mara razand, citata de Click!. "Eu cred ca oamenii astia o sa ramana mereu prieteni", a completat aceasta fiind sigura de sentimentele celor doi.

De altfel, Botezatu a declarat pentru aceeasi publicatie ca el si Bianca au ramas foarte buni prieteni si astfel situatia lor “este un pic incert”.

Botezul, la care celebrul designer si asistenta lui Capatos vor fi parinti spirituali, va avea loc pe 5 martie 2011 , fix cu o zi inainte ca Bianca sa-si sarbatoreasca ziua de nastere.

“A crestina un copil este un lucru extraordinar. Am mai facut-o de cateva ori pentru ca mie imi plac foarte mult cei mici. Am botezat impreuna cu Tania Budi , femeia pe care am iubit-o cel mai mult in viata mea. Acum voi boteza din nou, alaturi de o alta femeie pe care o iubesc.”, a declarat Catalin Botezatu, citat de Click!.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare