Vedete din Romania

#catalin botezatu #vedete intern # botezatu turcia #clinica neurochirurgie

Catalin Botezatu, probleme grave de sanatate

Designerul Catalin Botezatu pare sa nu fi inceput anul prea bine. Problemele de sanatate s-au accentuat, iar acesta a fost vazut in Turcia, intrand intr-o clinica de lux specializata in neurochirurgie.

Dupa o prezentare de moda spectaculoasa, la Cluj-Napoca, si o seara in Clubul Bamboo, Catalin Botezatu isi petrece sfarsitul de sapatamana in Turcia. Nu se distreaza, nici nu fuge de viscol, ci se pare ca are probleme grave de sanatate. El a fost fotografiat de catre o romanca aflata la aceeasi clinica de neurochirurgie din Turcia, iar imaginile au ajuns la ziarul Libertatea. 

CITESTE SI:

Victor Slav, decizie soc! 

Adrian Iovan, totul despre o viata blestemata! 

Se pare ca designerul a fost supus unor investigatii amanuntite atat la inima, cat si la creier. Acest lucru s-ar fi inatmplat la cateva ore dupa ce a postat pe Facebook un mesaj care a pus fanii pe ganduri. El afirma ca trece prin momente grele, dar si ca este singur acum cand ar avea nevoie de cineva alaturi de el. Iata mesajul lui Catalin Botezatu:

"Ma gandesc de o ora daca sa postez sau nu acest mesaj... Poate e un mod prin care incerc (oare a cata oara) sa demonstrez ca sunt la fel ca ceilalti... Poate doar jobul ma face diferit uneori in ochii vostri, in rest sunt la fel de simplu (sau cel putin asta incerc sa arat), la fel de preocupat de probleme cotidiene, la fel de singur si nefericit... Cine crede ca daca alerg de la un capat la altul al lumii, asta inseamna fericire, implinire sau distractie, se inseala!!! In cele mai grele momente (ACUM) ale vietii mele am fost SINGUR, desi tot timpul sunt inconjurat de oameni care vor sau au nevoie de CEVA. (...) Sunt dezorientat, dezamagit si poate putin suparat pe mine ca nu reusesc sa ma desprind, sa renunt la tot si toate; as vrea sa fiu egoist, sa nu mai pot iubi, sa fiu rece, distant, insensibil - sa nu ma afecteze nimic si nimeni!!! Sunt atat de trist si totusi stiu ca nimeni nu ma crede... (...) La ora asta sunt intr-un aeroport din care prima oara in viata mea, as vrea sa plec catre o destinatie one way... Si asta doar pt ca realizez ca in viata esti permanent pe cont propriu - singur!!! (...)". 

CITESTE SI: Vedete dezastru la volan! De cine sa te feresti pe strada! 

Designerul a avut si in trecut probleme grave de sanatate. El nu a vrut sa comenteze prea mult preinfarcturile pe care le-ar fi suferit, insa nici nu a negat problemele cu inima. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare