Vedete din Romania

#operatie Catalin Botezatu #vedete intern #showbiz #catalin botezatu

Catalin Botezatu, o noua operatie la inima

Catalin Botezatu nu se simte prea bine, “chiar daca toata lumea crede ca la mine totul e roz”. Stresul zilnic isi spune din ce in ce mai des cuvantul asupra starii sale de sanatate.

In mai 2014, designerul Catalin Botezatu a fost operat la un spital din Turcia, unde medicii i-au montat patru stenturi cu ajutorul carora venele coronariane infundate sa ii fie desfundate. Catalin Botezatu intarzie sa mearga insa la control de teama ca ar putea fi supus unei noi interventii chirurgicale.

„Ar trebui luna asta sa merg la un control, pentru ca am depaait cu mult termenul-limita la care trebuia sa fac controlul. Nu prea ma simt atat de bine, stresul, emotiile pe care le-am avut, viata de zi cu zi. Chiar daca toata lumea crede ca la mine totul e roz, nu e chiar aaa... Am amanat plecarea in Turcia deoarece imi este frica de o alta interventie. Ultima oara cand am facut acest control se punea problema unei interventii", a declarat Botezatu, la Romania TV.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului