Vedete din Romania

#catalin botezatu #showbiz #depresie catalin botezatu #vedete intern

Catalin Botezatu, in prag de depresie. Marturisiri cutremuratoare!

Dupa ce in urma cu o luna a suferit o interventie medicala pe inima, la o clinica din Turcia, Catalin Botezatu a revenit cu o noua colectie de haine. Chiar daca si-a reluat activitatea, se pare insa ca problemele medicale l-au afectat si emotional, nu doar fizic.

Creatorul de moda a recunoscut ca trece printr-o perioada dificila. "Mi-am incetinit ritmul de viata din cauza operatiei, recuperarea e destul de grea, dar incerc sa imi revin", a spus Catalin pentru Star News.

Intrebat daca se simte bine, designerul a facut o marturie socanta. "Nu stiu daca ma simt bine sau nu, nu stiu daca sunt ok din punct de vedere fizic. Parca nu mai am aceeasi putere. Am trecut printr-o perioada groaznica. (...) Nu trec printr-o perioada emotionala foarte buna pentru ca, stii cum e!, cand vin, vin toate (necazurile - n.r.)", a mai spus Catalin Botezatu.

Creatorul de moda sustine ca este nemultumit de ce se petrece in jurul lui. "Nu pot spune ca sunt fericit! (...) Daca mizeriile pe care le vad in tara asta vor continua, probabil ca ma voi gandi si la altceva. Daca pana acum un an as fi spus ca as face tot asta ce fac, acum nu mai sunt convins. E o haituiala, e o prostitutie. Am renuntat sa mai citesc ziarele, sa ma uit la TV", a mai spus Botezatu.

CITESTE SI:

Vedeta care a luat 50.000 de euro pentru cateva poze!


Sursa foto: romaniatv.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare