Vedete din Romania

Catalin Botezatu a cucerit-o pe Vanessa Williams

Invitat special in Jamaica, la haine , Catalin Botezatu a cucerit-o, saptamana trecuta, pe actrita Vanessa Williams, aflata si ea la festival, povesteste Libertatea.

Vanessa Williams a ajuns, mai mult din intamplare, in prezentarea designerului roman. Pentru ca a beneficiat de o promovare serioasa inainte de eveniment, fiind intens mediatizat in presa locala, in publicatiile de specialitate din America si Marea Britanie, actrita a tinut mortis sa vada, inainte de show, cateva dintre creatiile lui Botezatu, relateaza Cancan.

A fost incantata de creatiile romanului

Actrita a fost incantata de creatiile designerului roman si a tinut sa intre in prezentarea acestuia, apoi a pozat timp de cateva ore, imbracata in tinute Botezatu, pentru pictoriale ce vor aparea in Vogue si She.

Vanessa vrea ca la premiera urmatorului sau film, in care joaca alaturi de Eddie Murphy , sa poarte creatii Botezatu. Evenimentul va avea loc peste cateva saptamani, la Hollywood, mai povesteste Libertatea.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare