Vedete din Romania

#onorariu vedete #onorariu Smiley #vedete intern #showbiz #andreea banica #alex velea #smiley

Tu ti-l permiti pe Smiley sa-ti cante la nunta?

Smiley este unul dintre cei mai apreciati artisti ai momentului, asa ca nu e de mirare ca la concertele lui se aduna de fiecare data mii de fani. Si activitatea la propria casa de productie e incununata de succes, rasplatita doar luna trecuta cu 120.000 de euro. In aceste conditii, prestatia sa este din ce in ce mai valoaroasa. Iata cat te-ar costa sa-ti cante Smiley la petrecere!

 

Fie ca e vorba despre participareala evenimente private, nunta sau la petrecerea vreunei corporatii, Smiley primeste 10.000 de euro. In caz de deplasare, Smiley solicita si opt camere duble la patru stele, diurna de 50 de lei pentru 16 persoane si 3,2 lei pe kilometru, scrie gandul.info.

Mai putini bani pentru petreceri private incaseaza insa Andreea Banica, 4.500 de euro. In cazul in care evenimentul are loc in provincie, Andreea Banica vrea sa ii fie asigurata cazarea la un hotel de cel putin patru stele, si nu doar o camera, ci patru. Solicita diurna de 50 de lei pentru noua persoane si pana la trei lei pe kilometrul parcurs pana la destinatie.

Tot 4.500 de euro cere si Alex Velea. Pentru deplasare, trebuie sa-i fie pregatite cinci camere pentru cele 10 persoane care il insotesc si percepe pana la 3,6 lei pe kilometru.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului