Vedete din Romania

#spitalizare Traian Basescu #Traian Basescu bronhopneumonie #traian băsescu

Cat il costa pe Traian Basescu spitalizarea in strainatate

Traian Basescu este tintuit la pat si monitorizat 24 de ore din 24 de catre medici, din cauza bronhopneumoniei, afectiune pulmonara acuta. Fostul presedinte insa poate fi transferat oricand in strainatate, caci dispune inca din 2006 de o asigurare privata la Londra.

Cu doar cateva saptamani in urma, intr-o emisiune tv, in care subiectul a fost sistemul medical romanesc, Traian Basescu a marturisit ca are o asigurare private in Marea Britanie. “Am o asigurare privata la Londra. Pentru ca sistemul la noi nu functioneaza (...) Te operezi si plateste firma de asigurari”, a declarat Traian Basescu.

Fostul presedinte este asigurat de ani buni la respectiva companie, mai exact din 2006, cand a fost internat la o clinica din Viena, unde a fost operat de hernie de disc.

Conform portalului 1asig.ro, politele respectivei companii de asigurari pornesc de la 2.000 -3.000 de euro pe an pentru cele care au acoperire in Europa, iar in cele cu acoperire mondiala, prima anuala depaseste 8.000 euro.  Aceste polite acopera de la consultatii medicale specializate pana la recuperare medicala, proteze, transplant de organe sau tratament pentru boli grave.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului