Vedete din Romania

# sot elena basescu # reactii divort eba # divort eba #bogdan ionescu #eba

Cat de real este divortul Elenei Basescu? Reactia fiicei presedintelui

Vestea divortului Elenei Basescu a pus pe jar lumea mondena. Daca in urma cu doar cateva luni, EBa si Bogdan Ionescu pozau intr-un cuplu fericit la nunta lui Dorin Chirtoaca, acum cei doi spun ca nimic nu mai este de facut in relatia lor. Ba mai mult, divortul este deja finalizat si cei doi locuiesc separat de ceva timp.

Mai putin activa pe retelele sociale in ultimul timp, Elena Basescu a ales insa pagina de Facebook pentru a face prima si, spune ea, singura declaratie vizavi de divortul de Sida. "Familia Ionescu – Băsescu, de comun acord şi de manieră amiabilă, a decis să pună punct căsniciei începute în 2012. Separarea se produce prin procedură notarială. În acest moment, locuim deja separat. Sperăm că reprezentanţii mass media vor da dovadă de înţelegere şi vor respecta intimitatea şi dreptul la viaţă personală ale fiecăruia dintre noi. Acesta este singurul comentariu pe care îl vom face pe acest subiect. Bogdan Ionescu şi Elena Băsescu", a publicat mezina fostului presedinte.

Cei doi au decis ca Elena si copiii sa ramana in casa in care au locuit de la casatorie, in timp ce Bogdan Ionescu locuieste intr-un apartament. Au decis sa aiba custodie comuna si acces nelimitat asupra copiiilor: Sofia Anais si Traian, care are acum un an si jumatate. 

Separarea mult prea amiabila pare sa fi trezit suspiciuni in randul celor mai mult sau mai putin apropiati de cele doua familii. In timp ce admiratorii Elenei Basescu ii transmit ganduri bune si sa treaca cu bine peste aceasta incercare din viata personala, unii spun ca divortul este la fel de "real" ca si cel dintre Elena Udrea si Dorin Cocos, fiind facut doar ca o parte din averea cuplului sa iasa din vizorul autoritatilor. Adevarat sau nu, Elena Basescu a tinut sa tina totul cat mai departe de ochii lumi, fapt pentru care a decis sa se separe de sotul ei la un notar cunoscut, nimeni alta decat sora sa, Ioana Basescu. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului