Vedete din Romania

#anamaria prodan #reghecampf #gelozie

Cat de gelos era Laurentiu Reghecampf? Dezvaluiri inedite facute de Anamaria Prodan: „Era fiert”

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf s-au despartit in urma cu mai bine de un an, iar divortul lor a fost finalizat oficial la sfarsitul lui 2022.

 

Chiar daca nu mai formeaza un cuplu de foarte mult timp, Anamaria Prodan vorbeste foarte des despre fostul ei sot, mai ales ca multa lume o intreaba in continuare detalii din perioada mariajului cu Laurentiu Reghecampf.

Invitata in podcastul lui Viorel Grigoroiu, Anamaria Prodan a vorbit despre barbatii despre care presa a scris ca ar fi avut o relatie cu ea, afirmand totodata si ca Laurentiu Reghecampf era foarte gelos.

„Tu crezi ca daca eu voiam sa raman cu Alexa, cum au spus astia: «Ai avut o relatie si trebuia sa te mariti cu Alexa»… Dar de ce nu s-a spus pana sa dau in el? Dupa ce am dat in el… Fii atent de la ce a pornit. De la Ganea, care era tot antrenorul meu, pe care il pusesem antrenor la Voluntari. Dupa ce l-au dat afara de la Voluntari, ca astia erau si gelosi intre ei: «De ce tii mai mult la ala, de ce il ajuti pe ala?». Deci aveam si din astea. Fiecare gelos pe celalalt. Barbatii sunt ca niste mici copii. Pai stai, ca prima data am fost cu Burca, pe urma am fost cu Coman. Prima data am fost cu Penescu, pe urma am fost cu Neculaie de la Brasov. Pe urma eram cu Gigi Becali, toata lumea spunea. Reghecampf era fiert: «Ce stai toata ziua la palat?». Orice ar spune Gigi Becali, eu am fost febletea lui Gigi Becali”, a spus Anamaria Prodan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare