Vedete din Romania

#donatie Dani Otil #vedete intern #elevi liceu #dani otil #showbiz

Cat costa cea mai de pret amintire a lui Dani Otil

Cunoscut pentru pasiunea sa pentru motoare, Dani Otil a decis sa-si vanda obiectul sau de suflet - prima casca de motocicilist. Decizia nu este cauzata de vreo problema financiara, ci pentru o cauza nobila.

Vedeta Antenei 1 si-a scos casca la licitatie pe Facebook pentru a se alatura unui proiect care le permite elevilor din medii defavorizate sa-si continue studiile. Obiectul sau de suflet a fost “evaluat” la 400 de euro, bani pe care ambasadorul proiectului “Vreau in clasa a noua” pentru cel de-al doilea an consecutiv i-a donat proiectului.

93 de copii care nu au posibilitati materiale isi continua studiile la liceu prin programul „Vreau in clasa a noua” al World Vision Romania datorita campaniei desfasurate in parteneriat cu KFC si Pizza Hut. In patru saptamani s-a strans suma record de 75.000 de euro.

“Datorita rezultatelor peste asteptari, cu fondurile stranse vom sprijini 93 de copii, cu 23 mai multi fata de obiectivul initial. In prezent, in programul „Vreau in clasa a noua” sunt inscrisi 173 de copii. I-am cunoscut personal pe unii dintre ei si am descoperit niste copii activi, siguri pe ei, interesati de lumea in care traiesc, dornici sa invete si sa progreseze, cu planuri mari pentru viitor”, a declarat Oana Serban, PR & Communication Manager World Vision Romania.

Sursa foto: .bzi.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare