Vedete din Romania

#Adela Popescu nastere #vedete intern #showbiz #adela popescu

Cat a platit Adela Popescu pentru nasterea fiului sau

 

Dupa trei zile de spitalizare, Adela Popescu s-a intors astazi acasa, impreuna cu bebelusul sau. Tot astazi, Adela Popescu a dezvaluit in premiera numele fiul ei.

 

Sambata dimineata, Adela Popescu si Radu Valcan au devenit parinti, vedeta alegand sa nasca la o clinica particulara. Pentru o rezerva VIP, in care a stat alaturi de bebelusul sau, dar si de sotul ei, Radu Valcan, cel mai probabil ca a ales pachetul de top, care este peste 7.000 de lei. In acest pret insa, Adela a beneficiat de conditii ca de hotel, pe langa consultatiile medicale, ea fiind sfatuita si cum sa-si alapteze baietelul.

In pretul platit pentru nastere au fost incluse cele trei nopti de cazare in rezerva VIP, dieta personalizata in functie de recomandarea medicului si preferinta pacientei si multe investigatii atat pentru mama, dar mai ales pentru bebelusul care va purta numele Alexandru. “Numele pe care l-am ales, de fapt a fost o dorinta a tatalui lui. Pe baietel, pe bebelus il cheama Alexandru Valcan. E un nume care ii place lui foarte mult, i-a placut dintotdeauna, este si nume de sfant. E un nume necautat, adica nu ne-am dorit ceva foarte sofisticat, dar, in acelasi timp, are o semnificatie aparte", a spus Adela Popescu la un post TV.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului