Vedete din Romania

#bianca dragusanu #nunta #victor slav #tensiuni cuplu #strategie marketing #divort Bianca Dragusanu #vedete intern

Casnicia Biancai cu Victor Slav, intre fictiune si presiune

Cuplul Bianca si Victor Slav a devenit de cateva luni principala tinta a presei de scandal. Cei doi sunt urmariti pas cu pas, iar emisiunile de tip tabloid acorda ore intregi de dezbateri asupra a ceea ce se intampla in deja celebrul cuplu. In mai putin de trei luni de mariaj, cei doi au fost cuplati cu fostii iubiti, au trecut printr-o operatie, un avort, iar acum se anunta deja divortul. Cat este insa adevar si cat e marketing in viata cuplului anului?

Inca de la cununia civila a celor doi, care a avut loc la sfarsitul lunii august, numeroase voci ridicau deja problema iminentului divort, iar relatiile cu Anda Adam si Adrian Cristea au revenit in atentia publicului mai ceva ca atunci cand cuplurile erau altele. 

Un cuplu mereu in tensiune

Nici dupa petrecerea de nunta, care a avut loc pe data de 29 septembrie, cuplul Bianca-Victor Slav nu a avut parte de nicio clipa de liniste. Mai intai, s-a speculat ca lipsa Biancai, timp de cateva ore, de la propria petrecere ar fi fost datorata unei intalniri secrete cu fostul sau iubit, Adrian Cristea. Daca tinerii insuratei pareau sa ignore gurile rele, la doar doua zile de la nunta, Bianca a fost pusa intr-o ipostaza jenanta de moderatorii TV Mihai Morar si Buzdugan. Acestia au dat curs unei glume la un eveniment monden, unde Bianca prezenta o colectia de rochii, care nu a fost tocmai de placul lui Victor. Cei doi moderatori au facut cateva comentarii rautacioase despre Bianca si fostii sai iubiti, Adrian Cristea si Catalin Botezatu.

Din acel moment, atitudinea lui Victor fata de Bianca a parut ca se schimba complet. La iesirea din club, Victor nu a mai tinut cont de nimic si a inceput sa o certe pe Bianca in masina, de fata cu reporterii. Atitudinea sa calma si de sot iubitor s-a schimbat complet din acel moment.

Probleme de sanatate si de dragoste

Imediat dupa acest incident, a aparut un nou moment de tensiune: operatia Biancai la picioare, la Budapesta. In drumul lor spre clinica din Ungaria, Bianca si Victor au marturisit ca au fost hartuiti de presa si ca lucrurile nu mai pot continua asa, deoarece tensiunea dintre ei a inceput sa creasca tocmai din aceasta pricina. 

Cateva saptamani mai tarziu, Bianca a facut o intrerupere de sarcina. In ciuda insistentelor presei, cei doi au continuat sa isi vada de viata in continuare, fara sa faca vreo declaratie in acest sens. Micile iesiri ale celor doi au culminat cu plecarea Biancai in Dubai. Aceasta escapada a fost pusa, potrivit unor apropiati ai cuplului, pe seama unor asa-zise mesaje schimbate de Victor cu Anda Adam. Mai mult, ca sa-ti repare greseala, proaspatul sot i-a trimis Biancai in Dubai un buchet imens de trandafiri. La sosirea la Bucuresti, cei doi nu au avut parte de liniste, Bianca fiind pusa sa comenteze vestea ca Adrian Cristea se va casatori anul viitor chiar pe aeroport. 

Coincidente peste coincidente

Dupa aceste momente, un altul avea sa anunte divortul iminent intre cei doi. Potrivit declaratiilor recente facute de fosta iubita a lui Victor Slav,Anda Adam, acesta a inceput sa o caute din nou. Artista a marturisit, pentru cancan.ro, ca Victor i-a trimis un mesaj in care spunea ca nu mai poate suporta tensiunea si si-ar dori ca amandoi sa fuga in lume.

Anda Adam a negat insa ca intre ea si Victor ar mai exista sentimente.  "Intre mine si Victor exista o relatie de amicitie. Ne-am mai intalnit pentru ca mai aveam lucruri care ne legau. Dupa 6 ani de relatie exista situatii si conjuncturi care leaga doi oameni. Ce vreau eu sa spun e ca intre mine si Victor nu mai exista absolut nimic. Ne respectam pentru ca exista 6 ani care ne leaga. Casnicia lui e in siguranta, pot sa o asigur pe Bianca de faptul ca nu are niciun motiv de ingrijorare", a declarat Anda Adam. 

In schimb, Bianca se pare ca nu a crezut cele intamplate si a vrut sa ii plateasca sotului cu aceeasi moneda, intalnindu-se "intamplator" cu Adrian Cristea. Ea recunoaste insa ca sotul ei nu pare sa mai suporte presiunea pusa pe viata sa intima. "Victor este afectat pentru ca nu a fost supus la o asemenea presiune si tensiune. Normal ca te afecteaza ca si cuplu. Dupa ce ne-am casatorit, toata lumea asteapta un divort, si daca acest divort nu exista, au incercat sa il provoace prin tot felul de presiuni. Intre mine si Victor nu au fost discutii, dar au fost tensiuni pentru ca nu e usor sa faci fata unor asemenea tensiuni. Am patru masini in fata blocului meu in fiecare zi. Doua pleaca dupa mine, doua dupa el. Nu e tocmai usor sa fii zilnic urmarit, sa nu faci nimic si totusi sa apara speculatii", a declarat  Bianca.

Chiar daca pare sa nu-si faca probleme decat din cauza paparazzilor, Bianca lasa sa se inteleaga ca relatia sotului ei cu Anda Adam, chiar si una de amicitie, o deranjeaza destul de tare. "Daca Anda a declarat ceva, prefer sa o cred. Nu am vazut concret mesajul. I-am zis lui Victor ca m-am intalnit cu Adi si ca ne-am pupat pe obraz, dar i s-a parut coincidenta prea mare. Victor si Anda mai au lucruri de impartit, s-au bagat in anumite chestiuni impreuna si trebuie sa le rezolve. Daca Anda a spus ca pot sa stau linistita, ce rost are sa ma bag eu? Spre deosebire de ei, intre mine si Cristea nu mai e nimic", a explicat Bianca Dragusanu, citata de click.ro. Intre timp insa, cei doi alterneaza imaginile cu subinteles postate pe retelele de socializare cu cele in care pozeaza intr-un cuplu fericit. 

Declaratii soc si efecte benefice

Veronica A. Cara si Mircea N. Stoian sunt doua dintre vocile care sustin inca de dinainte de mariajul celor doi ca totul este un scenariu bine pus la punct chiar de Bianca si ca divortul este iminent. Opinia acestora este sustinuta de o declaratie recenta a Biancai, care, aflata la un eveniment intr-un club din Regie, a marturisit ca "Am divortat deja din pricina voastra. Azi ma retrag. Haideti sa gasim alte Biance". 

Asa cum si Bianca a spus, in aceasta poveste exista cam multe coincidente, iar toate aceste aventuri prin care trece cuplul Slav par cam trase de par in opinia multor persoane, unele chiar apropiate anturajului celor doi. Indiferent de adevarata natura a intamplarilor prin care trec Bianca si Victor,  paparazzi au ce sa urmareasca, publicul fiind inca interesat de aveturile familiei Slav (dovada audientelor stirilor care ii au in prim plan), iar celor doi nu pare sa le mearga rau profesional. Bianca, cel putin, va avea in curand o emisiune la TV, la un post concurent celui la care lucreaza sotul sau, iar pana atunci, prezentarile de moda si evenimentele mondene la care este invitata se inmultesc. Si Anda Adam pare sa profite de notorietatea adusa de scandalurile fara sfarsit in care este implicata familia Slav, cantareata avand tot mai mult succes pe plan muzical.

Sursa foto: expresspress.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare