Vedete din Romania

#nunti vedete #bianca dragusanu #nunta vedete strainatate #anca rusu nunta #celia nunta

Casatoriile in strainatate, o noua moda printre vedete

Pentru a-si putea face o nunta de vis, departe de curiozitatea apriga de care dau dovada papparazzi in ultima vreme, vedetele au gasit o noua metoda pentru a-si desfasura in liniste cele mai intime evenimente: casatoriile in strainatate. Din ce in ce mai multe vedete aleg sa se casatoreasca in strainatate atat pentru cadrul de vis pe care il ofera aceste destinatii exotice, cat si pentru originalitate si intimitate.

Iata cateva vedete care au ales sa se casatoreasca in strainatate in ultima vreme:

1. Anca Rusu

Prezentatoarea TV Anca Rusu, de la Antena 1, s-a casatorit de curand, cu Stefan Lungu, pe o insula din Grecia, Lefkada. Vedeta a marturisit ca nunta a fost una mica, cocheta, originala, cu un cadru special, si plina de emotivitate.

"Am avut emotii cand l-am vazut acolo, in usa bisericii, asteptandu-ma. Am mers la biserica separat. Stefan a fost inainte, eu am venit dupa aceea, el m-a asteptat cu buchetelul din ramuri de maslin. Cadrul a fost special, peisajul extraordinar, bisericuta Agios Nikitas, unde ne-am cununat, este chiar pe plaja si a avut loc chiar la apusul soarelui", a dezvaluit Anca Rusu.



De asemenea, Anca si Stefan s-au logodit si au facut nunta civila tot in strainatate, in Toscana.

2. Celia

Cantareata Celia s-a casatorit a in treia zi de Paste anul acesta cu australianul Ardeli, chiar in tara de origine a acestuia. Dupa mai multe relatii de lunga durata esuate, Celia a reusit sa gaseasca in sfarsit sufletul pereche.

"A treia zi de Paste, 7 mai, este ziua in care iubirea noastra implineste un an, dar si ziua in care am spus "Da" si oficial: "Iubire, sunt a ta si numai a ta pentru totdeauna". Si ce minunat e, ca nu am nici cea mai mica teama, nici cea mai mica neliniste", a scris cantareata pe pagina sa de Facebook.

Celia si Ardeli vor face cununia religioasa in Romania, in luna august, iar petrecerea, la care vor participa 300 de invitati, va avea specific romanesc.

3. Bianca Dragusanu

Bianca Dragusanu si Victor Slav, care au anuntat ca vor sa isi uneasca destinele in luna octombrie a acestui an, au marturisit unei prietene ca ar dori sa faca cununia civila departe de ochii presei si de agitatia din Romania. Bianca ar fi marturisit ca vrea sa se casatoreasca in Franta, in mare secret, si sa isi ia cu ea doar cele doua perechi de nasi si parintii.



Sursa foto: romaniapress.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului