Vedete din Romania

# inima de tigan #gheorghe visu #carmen tanase

Carmen Tanase, adevarul despre relatia cu Gheorghe Visu! Au jucat impreuna in „Inima de tigan”

 

In urma cu aproximativ 15 ani, Acasa TV aducea in casele romanilor un serial care scria istorie in televiziunea din Romania: „Inima de tigan”.

Cifrele record de audienta au facut din Flaracira, interpretata de Carmen Tanase, si din State Potcovaru, rol jucat de Gheorghe Visu, adevarate fenomene in tara noastra. Iar cei doi actori au devenit mai iubiti ca orice alt coleg de breasla.

Recent, intr-un interviu pentru Viva, Carmen Tanase a dezvaluit in ce relatii a ramas cu Gheorghe Visu si cum i-a schimbat viata personajul Flacarica.

„A, foarte bune relatii. Din pacate insa ne vedem foarte rar, asa cum ma vad cu toti prietenii mei de aici, din Bucuresti. Foarte rar ne vedem, nu stiu de ce suntem atat de tampiti, nu pot sa inteleg. Dar vorbim cand avem ocazii... de zile de nastere, Doamne fereste de vreo boala, dar avem grija unul de altul, vorbim, stim ca suntem acolo, undeva, amandoi, si ca atunci cand e nevoie sarim. Ma simt legata cel mai tare de Flacara, pentru ca am jucat patru ani personajul asta, zi de zi, si atunci e normal sa ma simt legata, deoarece face cumva parte din mine in continuare. El a fost cel mai greu pana acum, deoarece chiar era total contre-emploi. Da, la inceput mi-a fost greu la filmari. Chiar la inceput asa, sa zic, 20 de episoade… 80 sunt proaste, din punctul meu de vedere, dar 20 nu stiam cum sa fac, ca de vorbit asa haladit e simplu. Problema era sa integrez tot personajul in personalitatea aia – adica sa te uiti cum se uita Flacara, sa asculti cum asculta Flacara, si asta era un pic mai greu de facut”, a spus Carmen Tanase.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului