Vedete din Romania

#tinute Carmen Iohannis #carmen iohannis # stephan pelger #vedete intern #showbiz

Carmen Iohannis renunta la rochiile scurte? Cine o va imbraca pe Prima Doamna

Alegerile vestimentare ale lui Carmen Iohannis, Prima Doamna a Romaniei, au fost mereu analizate, apreciate sau criticate. Se pare insa ca rochiile sale scurte purtate la inceputul saptamanii in Italia au starnit idignarea designerilor. Oare acesta sa fie motivul pentru care sotia presedintelui l-a vizitat ieri pe Stephan Pelger?


Marti, Carmen Iohannis i-a facut o vizita lui Stephan Pelger, la atelierul din Capitala si, potrivit creatorului de moda, intalnirea s-a incheiat cu succes, urmand ca pe viitor intre cei doi sa existe o colaborare.

”Astazi a fost o zi cu totul speciala!!! Am facut sfestania atelierului, am avut multe intalniri, iar ultima s-a incheiat chiar cu Prima Doamna a Romaniei, o adevarata prezenta eleganta si, din cate mi-am dat seama, un suflet frumos! Sunt foarte onorat de aceasta noua colaborare”, a scris Stephan Pelger pe Facebook, vizibil incantat de faptul ca va lucra pentru Carmen Iohannis.

Stephan Pelger este unul dintre designerii romani celebri atat pe plaiurile mioritice, cat si in afara granitelor. El este preferat de vedete autohtone precum Laura Cosoi, Ileana Badiu, Andreea Raicu si multe altele.

Cel care s-a ocupat in ultima luna de tinutele purtate de Carmen Iohannis la evenimente publice este designerul Alexandru Ciucu, cel care creeaza si tinutele Familiei Regale a Romaniei. Consilierii vestimentari ai primei doamne ii recomanda insa sotiei presedintelui Iohannis "un dresse-code care sa fie conform rigorilor", dupa cum s-a exprimat recent designerul Eli Laslean, potrivit libertatea.ro.

Sursa foto: romaniatv.net

Ultima tinuta aleasa de prima doamna pentru deplasarea de luni la Roma a fost un deux-piece culoarea oului de rata, sandale roz cu dresuri si o geanta mare, la fel de roz, iar alegerea a fost taxata de specialisti.

Alexandru Ciucu a descris tinuta pe care i-a creat-o Primei Doamne, dar a dat explicatii si despre lungimea rochiilor.

"Este vorba despre un sarafan si un sacou de culoarea mentei. In viziunea mea, este o Jackie Kennedy a zilelor noastre. Mi se pare ca poarta rochii indeajuns de lungi cat sa fie decente pentru apa public si indeajuns de scurte cat sa faca presa sa se intereseze de subiectul acesta", a spus Ciucu. 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare