Vedete din Romania

#carmen iohannis tenis #sotia presedintelui klaus iohannis #tinute Carmen Iohannis #carmen iohannis

Carmen Iohannis, intr-o fusta cat palma! Iata cat de bine arata la 54 de ani

In ultimele zile, tinutele sotiei lui Klaus Iohannis au starnit o multime de controverse. In noianul de critici si de laude la adresa ei si-a mai facut loc un set de fotografii care le dau carcotasilor apa la moara: carmen Iohannis, intr-o fusta extrem de scurta, pe terenul de tenis.

Evz.ro a publicat mai multe imagini in care Prima Doamna apare imbracata intr-o tinuta specifica sportului alb. Ea a venit sa il sustina pe Victor Cornea la Pamira Open 2015, acolo unde Carmen Iohannis se si antreneaza de doua ori pe saptamana.

 

Cu o fustita scurta alba si un tricou turcoaz cu maneca scurta, sotia presedintelui a intors toate privirile. Toti cei prezenti in tribune au fost de acord ca, la cei 54 de ani, arata senzational.

 

"A venit sa joace chiar si ea. Joaca de cateva luni, de aproximativ 5-6 luni, din iarna. Ii place foarte mult. La inceput i-a fost mai greu, dar acum ii face placere. O data sau poate doua ori pe saptamana vine si face exercitiu fizic prin tenis. A fost si la meciul de Cupa Davis, si daca s-a potrivit acum, i-a placut sa-l vada din nou pe Victor", a declarat Marius Vecerdea, antrenorul sau, pentru evz.ro.

 

Si Klaus Iohannis joaca tenis insa de mult mai mult timp. Deocamdata, cuplul prezidential nu a apucat sa joace tenis impreuna. "Nu joaca tenis impreuna. In general, in tenis, pana nu exista o apropiere de nivel rezonabila, e complicat sa joci impreuna. Acesta este motivul pentru care nu au jucat. Mai dureaza cel putin un an de zile, pana cand Prima Doamna poate sa se apropie de un nivel in care sa joace tenis impreuna cu domnul presedinte. Tenisul e complicat in primul an, primii doi ani se invata un pic mai greu. Cam acesta este motivul", a explicat  Marius Vecerdea.

Sursa foto: stirileprotv.ro, evz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare