Vedete din Romania

#Carmen Iohannis SUA #tinute Carmen Iohannis #carmen iohannis #vedete intern #iulia albu #showbiz

Carmen Iohannis, desfiintata de Iulia Albu! "Ce are in piept, o brosa sau o scama?"

“O prima doamna nu ar trebui sa poarte niciodata mocasini, decat, eventual, in iarba sau la tara! Iar jeansii sunt exclusi la un asemenea nivel”, o sfatuieste Iulia Albu pe Carmen Iohannis dupa ce Prima Doamna s-a afisat astfel cand a coborat din avion la debutul vizitei oficiale in SUA.

 “O prima doamna nu ar trebui sa poarte niciodata jeansi, decat, fireste, atunci cand evenimentul la care participa impune o prezenta modesta, casual, cum ar fi de exemplu faptul ca ar poza pentru o campanie umanitara alaturi de copii si de alte femei imbracate, de asemenea, in jeansi. Combinatia sacou-jeans este abominabila in acest caz, mai ales in contextul acelor mocasini. Un mare minus este de asemenea absenta curelei la pantaloni!  Alegerea unui pantalon lejer, in aceeasi nuanta cu sacoul, si a unor balerini sau a unui pantof cu toc mic, gros, ar fi schimbat total datele problemei. O prima doamna nu ar trebui sa poarte niciodata mocasini, decat eventual atunci cand este in iarba sau la tara”.

Nici rochia mov, semnata Eli Laslean, pe care Carmen Iohannis a ales-o pentru receptie nu a fost apreciata de fashion editor. “Ma bucur ca, in sfarsit,  am scapat de obsesia aratatului genunchiului cu orice pret. Acest croi de rochie functioneaza doar in situatia existentei unei centuri (o bucata de material ce imbina bustul cu fusta) fine, iar manseta de asemenea trebuie gandita pentru o tinuta de seara si nu una sport. Nu imi dau seama ce are in piept, o brosa sau o scama (?), cert este ca prima doamna are nevoie sa acorde o mai multa importanta accesoriilor, recomandat fiind sa poarte brose de dimensiuni intermediare, niciodata mici. Geanta este un accesoriu inutil care nu are ce cauta in aceasta poveste, ea putand fi lasata, macar pentru realizarea fotografiilor, in grija unui SPP-ist. Aparitia este departe de a fi una reusita, insa, cu siguranta, nu este cea mai slaba tinuta afisata pana acum de Carmen Iohannis".

Iulia Albu a apreciat insa vestimentatia creata tot de Eli Laslean si aleasa pentru o vizita la Capitoliu. “Tinuta este una formala, potrivita oarecum unei intalniri oficiale in timpul zilei. Insa din nou acea imbinare monstruoasa intre bust si sold. O piesa vestimentara neterminata este ultimul lucru de care are nevoie o prima doamna. Cromatic, este o alegere inspirata, iar alegerea decolteului este una fericita ca si cea a incaltamintei cu toc jos”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare