Vedete din Romania

#bianca dragusanu #Tristan Tate #carmen harra # preziceri carmen harra

Carmen Harra dezvaluiri sumbre despre relatia Biancai Dragusanu: "Nu raman impreuna"

Noua relatie a Biancai Dragusanu cu Tristan Tate este in atentia tuturor. Carmen Harra a prezis insa ca aceasta nu va fi o relatie de durata si ca nu va avea un viitor prea bun.

 

Se pare ca noul iubit al Biancai ii va face viata amara si nu este exclus sa o insele. Mai mult, Carmen Harra a marturisit ca Bianca s-a aruncat intr-o relatie fara sa se gandeasca. Isi va da seama prea tarziu de greseala pe care a facut-o si nici Victor nu o va mai dori.

"Are foarte multa chimistrie sexuala, e bazata pe atractie sexuala. El e numarul 3, ea e 2 si potrivirea este puternica la nivel fizic. Sunt oameni care se atrag extraordinar de mult fizic. Nu inseamna ca neaparat raman impreuna, ca eu asta nu anticipez sa se intample. Ceea ce a facut acum o sa continue sa faca, ba mai mult, ce i-a facut ea lui Slav, o sa ii faca baiatul asta ei, mai devreme sau mai tarziu.

Deci ea a inselat, a tradat si aceeasi inselare si tradare o sa aiba loc din partea lui fata de ea. Relatia asta are un viitor temporar, nu este ceva care sa mearga mult timp. in momentul cand o sa se trezeasca din situatia asta, o sa vrea sa se intoarca, dar eu nu il vad pe Victor sa o vrea inapoi. Ea o sa incerce sa ramana cu barbatul asta, dar el o sa ii joace in final niste fente, nu il vad deloc serios, chiar daca pretinde ca este. Victor o tinea in frau, o balansa, de aia a si facut un copil, fata de baiatul asta care este mult mai superficial, care nu are profunzimea, tenacitatea lui Victor", a declarat Carmen Harra, pentru cancan.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului