Vedete din Romania

#cearta #dan capatos #carmen harra

Carmen Harra, catre Dan Capatos: "Peste doi ani nu vei mai avea emisiune"

Prezicatoarea Carmen Harra s-a suparat pe Dan Capatos , dupa ce prezentatorul TV a numit-o impostoare.

Atacurile dintre cei doi au pornit de la interpretarile prezicatoarei asupra zilei de nastere a Biancai Dragusanu. Fara sa stie despre cine e vorba, Harra a explicat ca persoana nascuta in acea zi a facut trei avorturi cu trei barbati diferiti.

"Bianca s-a jurat aici in emisiune ca nu a facut trei avorturi. Dumneavoastra care ati fost la Casa Alba si cine stie pe unde ati mai fost cum puteti face preziceri despre o persoana care s-a nascut la o anumita data fara sa stiti numele. Un milion de oameni s-au nascut in acea zi si unuia i s-a intamplat ce spuneti dumneavoastra. Sunteti impostoare daca ati acceptat sa preziceti asa ceva, daca nu stiti despre cine este vorba. Ni s-a parut interesant ca nu vi se adeveresc prezicerile, nici aia cu Geoana nu s-a adeverit, aia cu Elodia nici atat", i-a zis Dan Capatos faimoasei prezicatoare din Statele Unite.

"Eu nu sunt prezicator, clarvazator, eu sunt un om educat care promoveaza spiritualitatea. Eu am ajutat Romania si voi continua sa ajut, dar nu pot sa accept sa mi se spuna ca sunt impostoare, dupa ce am luptat sa imi creez o reputatie", i-a raspuns Carmen Harra.

Ironiile lui Capatos au suparat-o pe prezicatoare, care a amenintat ca va da Antena 1 in judecata. Ea a "prezis" ca Dan Capatos va ramane fara emisiune in doi ani.

"Eu nu o cunosc pe Bianca Dragusanu. Am venit in Romania pentru o anumita situatie, dar acum regret. Acea data de nastere putea sa fie pentru fara avort. Era data de nastere a unui om fara identitate. Eu sunt peste tot la televiziunea americana. Eu nu stiu cine este aceasta doamna care apare in pielea goala peste tot. O sa dau postul dumneavoastra in judecata. N-o sa mai aveti emisiune in doi ani! ", a incheiat Carmen Harra.

Citeste si:

Carmen Harra: "Mi-au dat data de nastere gresita!". Bianca nu a facut trei avorturi

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare