Vedete din Romania

#carmen harra #previziuni #ucraina #razboi #romania

Carmen Harra a prevazut razboiul din Ucraina. Ce spune despre Romania

Carmen Harra a facut numeroase previziuni privind razboiul dintre Rusia si Ucraina inainte ca acesta sa inceapa. Din pacate toate acestea s-au adeverit. Aceasta a vorbit insa si despre situatia Romaniei in acest conflict.

 

"Razboiul a inceput deja! Eu l-am anticipat de acum cateva luni. Vorbeam in anumite emisiuni, acum o luna si ceva, ca Rusia va ataca Ucraina. Desi multa lume a contestat acest lucru, eu am fost sigura ca acest lucru se va intampla si iata ca se intampla in „real time” (N.R.: in timp real). Si asta din nefericire nu arata deloc bine si va produce multe probleme. Vor fi multe pierderi de vieti omenesti!

In Romania, insa, nu vad sa avem de suferit din asta, lupta este intre Rusia - Ucraina, vor sa ia si Moldova si probabil Georgia. Nu se termina bine pentru rusi, pana la urma. Dar se va amplifica si starea generala de spirit va fi foarte proasta. Este ceva ce nu s-a mai vazut, de la al Doilea Razboi Mondial si bineinteles ca toata lumea o sa stea intr-o stare neplacuta de panica. In ceea ce priveste insa Romania, am spus ca sunteti protejati”, a spus Carmen Harra pentru ciao.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului