Vedete din Romania

# carmen burma operatie # carmen bruma varice #carmen bruma

Carmen Bruma, operata de urgenta. Ce a patit vedeta

Carmen Bruma, iubita prezentatorului TV Mircea Badea, a suferit o interventie chirurgicala vineri. Vedeta a suferit o operatie delicata.

Imediat dupa interventie, Carmen Bruma s-a fotografiat pe patul de spital cu un picior bandajat si le-a transmis fanilor sao vrtuali un mesaj.

“Din păcate, anul acesta voi rată Maratonul Internațional București unde alergăm, așa cum am făcut-o în ultimii ani, pentru @hospice_casă_speranței Sunt alături însă de toți cei care s-au alăturat acestei cauze și au înțeles cât de importantă este îngrijirea paliativa pt adulții și copiii care sufere de boli limitatoare de viață! Hai @team_hospice !!! #contracronometrupentrutimpullor #bucharestinternationalmarathon #runforothers #iwillbeback #loverunning #paliativecare” este mesajul care însoțește colajul urcat pe contul ei de Instagram.



Apropiații și fanii au copleșit-o cu întrebări și mesaje cu gânduri pozitive, iar ea i-a liniștit la un moment dat scriind comentariul: “Nimic grav. Varice care trebuiau operate…”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: 15 idei si trucuri de organizare a garderobei

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului