Vedete din Romania

#carmen bruma #mircea badea

Carmen Bruma, adevarul despre relatia cu Mircea Badea: „Lucrurile acestea mi-au sporit capacitatea de rezistenta”

De mai bine de 20 de ani, Carmen Bruma si Mircea Badea formeaza un cuplu, relatia lor fiind una dintre cele mai sudate din showbiz, chiar daca de putine ori apar impreuna in public.

 

Invitata recent in podcastul de pe YouTube al Ilincai Vandici, Carmen Bruma a oferit detalii despre relatia pe care o are cu Mircea Badea.

„Nu cred ca exista o formula despre cum poti pastra o relatie. Cred ca exista noroc, un soi de compatibilitate care trebuie sa existe de la inceput. Apoi trebuie sa existe capacitatea de negociere, dorinta de a face o echipa, trebuie sa stii sa joci in echipa, trebuie sa intelegi cand este cazul sa cedezi, trebuie sa fixezi niste lucruri clare, sa inveti sa respecti intimitatea celui de langa tine si, mai ales, spatiul lui atat fizic, cat si psihic. Da-i spatiu, lasa-l sa respire! Respecta-i placerile, chichitele, nebuniile. In cazul lui Mircea, este ceva mult mai mult decat hate. Mircea s-a luptat cu un sistem, cu un presedinte al Romaniei. Nu a fost doar niste hate pe Instagram. Vorbim despre lucruri foarte complicate si periculoase, la un nivel mult mai mare decat niste comentarii pe internet. De-a lungul timpului am trecut prin situatii care cumva m-au calit. Adica la cate mesaje cu blesteme si amenintari am primit... Erau foarte multi oameni care nu se puteau razboi cu barbatul si atunci oamenii lasi incearca sa gaseasca un punct considerat sensibil. Lucrurile acestea mi-au sporit capacitatea de rezistenta. In meseria aceasta, pe care o facem noi, este foarte important sa fii in stare sa suporti si aceasta latura. Cand am decis sa fim impreuna, stiam cine este si care sunt riscurile. Nu pot sa vin acum ca o floricica si sa spun: «Vai, ce am patimit eu din cauza lui Mircea». E ca si cum m-as duce intr-un magazin, as lua o rochie si as zice: «De la rochia aceasta imi plac doar manecile. Vreau sa platesc doar manecile». Nu se poate, iei toata rochia. Asa si aici. Mi-a placut omul, l-am luat cu totul. Sigur ca au fost momente dificile, sigur ca au fost momente in care mi-a fost si frica pentru siguranta copilului nostru. Au fost multe mesaje si nu poti sa stii pana unde se ajunge. Repet, Mircea Badea nu se lupta cu Gingirica de pe internet. Era vorba de un sistem foarte periculos, era vorba de un presedinte al Romaniei”, a spus Carmen Bruma.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare