Vedete din Romania

#carla bruni sarkozy #sarcina #copil #fotografii #nicolas sarkozy

Carla Bruni-Sarkozy nu va publica niciodata fotografiile copilului ei

Sotia presedintelui Frantei, Carla Bruni Sarkozy , este hotarata sa-si tina copilul departe de ochii presei si ai publicului. Aceasta a declarat ca nu va publica niciodata fotografiile copilului sau.

Invitata intr-o emisiune a postului tv TF1, Carla Bruni -Sarkozy a marturisit ca va face tot ce ii sta in putinta pentru a-si proteja copilul. Ea este de parere ca expunerea in viata publica este o alegere ce trebuie facuta de adulti. Sotia lui Nicolas Sarkozy va naste in aceasta toamna, la mai putin de sase luni pana la urmatoarele alegeri prezidentiale .

Carla Bruni nu a anuntat public ca este insarcinata, ci a lasat presa sa traga concluziile. Mai mult decat atat, aceasta declara ca inca nu cunoaste sexul copilului.

Cat despre o posibila noua candidatura a sotului sau la functia de presedinte al Frantei, ea a afirmat ca Nicolas Sarkozy s-a schimbat de cand a preluat functia. "Dupa parerea mea, functia de presedinte al Republicii ar schimba pe oricine. El a imbatranit, s-a maturizat, a devenit mai calm", a declarat aceasta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului