Vedete din Romania

# tavi colen covid #tavi colen

Cantaretul din Romania care a fost infectat de doua ori cu Covid

Un cantaret din Romania a fost infectat de doua ori cu Covid in perioada pandemiei. Prima data a fost diagnosticat pozitiv in luna februarie, iar a doua oara de curand.

 

Este vorba despre Tavi Colen, care la prima infectie cu noul coronavirus a trecut printr-o forma grava si a stat la pat timp de o luna.

„Am facut Covid de doua ori. Prima data m-am simtit cel mai rau. A fost la final de februarie anul trecut cand inca nu se stia de Covid. O luna intreaga am stat la pat. Am fost foarte rau, nu puteam sa respir”, a declarat solistul.

Anul acesta, solistul s-a infectat din nou cu noul coronavirus, impreuna cu toata familia, iubita Emma Stefan, de la Radio Zu si fiul sau, Mario Alexandru.

„A doua oara cand am facut Covid a fost mai usor. Nu am avut decat nasul infundat si cam atat. Am facut teste si au iesit toate pozitive, si la Emma, si la copil. Eu aveam miros, dar Emma nu a avut miros si gust timp de o saptamana. Fi-miu insa, desi a iesit si el pozitiv, nu a avut nici un simptom. Are 1.80 la 14 ani”, a mai povestit Tavi Colen, arata click.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului