Vedete din Romania

# stare sanatate mariana voica # operatie mariana voica #mariana voica

Cantareata Marina Voica, operata pe cord deschis la 84 de ani. Cum se simte acum artista

Cantareata Marina Voica se confrunta cu mari probleme de sanatate. Artista, in varsta de 84 de ani, a fost operata recent pe cord deschis la o clinica de specialitate din Brasov. Dupa sapte zile, Marina Voica a fost externata si se simte bine.

 

Cantareata de 84 de ani este foarte fericita si recunoscatoare specialistilor pe mainile carora si-a incredintat soarta. Marina Voica se simte bine acum, de cand s-a intors acasa.

„Sunt acasa la Breaza. Cel mai bun doctor chirurg din aceasta tara mi-a deschis si mi-a scos inima, a pus-o in palmele lui, inima batea fara sa se opreasca si a facut din ea minune, a facut-o aproape noua.

Nu a durat operatia foarte mult si iata-ma acuma operata cu mare succes! Ii multumesc din tot sufletul domnului doctor ca a tinut inima mea batand in palmele lui minunate. Am fost operata in cea mai buna clinica din Brasov. Dupa 7 zile am fost externata si am continuat recuperarea acasa…

A fost greu, eu sunt singura… Eu sunt cardiaca mai de mult, dar nu s-a observat fiindca stiam cum sa duc viata. Pe scena dau tot, nimeni nu a stiut, au crezut ca eu tin un regim de viata, eu am un sistem, sa fortez lucrurile, apoi stau si ma gandesc ce se intampla. La un moment dat mi-am dat seama ca nu mai merge sa trag, am inceput sa ma simt prost, asa e la stenoza mitrala. In ultimul moment am fost operata, fara exagerare, daca nu gaseam un om, din prieten in prieten, si am ajuns la acest doctor minunat, era prea tarziu.

De ce au refuzat medicii sa o opereze

Pana sa ajunga la clinica din Brasov, mai multi medici au evitat sa o opereze pe artista din cauza varstei inainte si a problemei grave de sanatate pe care o avea. Cantareata prezenta leziuni severe la doua dintre valvele inimii.

Persoanele care nu au un raspun imunitar bun dupa cele doua doze de vaccin anti-covid ar urma sa primeasca o a treia doza de vaccin. Datele nu sunt inca foarte clare in aceasta privinta si nu se stie nici daca a treia doza va fi gratuita.

Sursa foto: adevarul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare